2777
2789

هر چندساعت یه بارکه معده ام خالی میشه درد میگره

تو این اوضاع نمیتونم دکتر برم 

خیلی درد بدیه

تا گرسنه ام میشه درد میگیره 

با اینکه صبحانه و نهارو شام میان وعده میخورم  زود گرسنه میشه 

چیکار کنم خیلی درد بدیه 

اگه تجربه ای راه حلی داردید بگیدلطفا

همیشه تو کیف تون یا روی میزتون  انواع خشکبار و میوه خشک و خرما و ... همراه تون باشه  ک  در عین خاصیت ش ، معده تون اذیت نشه

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم مثه شما میشدم هر از گاهی.هرسری هم رفتم دکتر فقط کپسول امپرازول بهم داده .سه روز خوردم اوکی شدم.البته من عادات غذاییم بده که این درد هی میاد سراغم وگرنه بعد امپرازول اگه رعایت کنم دردم به کلی رفع میشه

با یه صلوات آمین بگو خواهرگلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.
منم مثه شما میشدم هر از گاهی.هرسری هم رفتم دکتر فقط کپسول امپرازول بهم داده .سه روز خوردم اوکی شدم.ا ...

میشه بگید چی خوب بخورم چی نباید بخورم 

دکتر بهتون گفت رفلاکس دارید یا خدای نکرده زخم معده

میشه بگید چی خوب بخورم چی نباید بخورم  دکتر بهتون گفت رفلاکس دارید یا خدای نکرده زخم معده

من فقط این دردی که شما داشتیو بهش گفتم خودش برام امپرازول تجویز میکنه.من خوراکم یه خورده دیر بشه یا گرسنگی بکشم این درد میاذ سراغم.حالا شما اگه برات امکان داره سه روز ناشتا امپرازول رو مصرف کن ببین خدا چی میخواد

با یه صلوات آمین بگو خواهرگلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.