2777
2789

بچه هاالان اموزشگاهابازن؟

راستش براخریدماشین همسرم ب نامم ثبتنام کنه بشرط اینکه گواهی نامه داشتهرباشم

ی طرف بچه ١ساله دارم..درکل چن جلسه حضوری هس؟

پشت سرهم هستن؟

میتونم ب دلخواه روزی وساعتی ک بخوام برم.؟

برام بگیدعزیزای دلم😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شهر ما بازه 

ولی کلاساهمه باید بری هر روز هست ۸جلسه کتاب 

۱۲ جلسه شهری وگرنه نمیزارن امتحان بدی 

بارونو دوست دارم هنوز 🌧🧡چون تو رو یادم میاره💑حس میکنم پیش منیوقتی که بارون میباره👫🥰بارونو دوست دارم هنوز 💓🌈بدون چتر و سرپناه😓☔وقتی که حرفای دلم 😔🙂💔جا میگیرند توی یه آه🌬🚫

ساعات کلاس تئوری هم روزی ۲ساعت تو ساعت مشخصه

بارونو دوست دارم هنوز 🌧🧡چون تو رو یادم میاره💑حس میکنم پیش منیوقتی که بارون میباره👫🥰بارونو دوست دارم هنوز 💓🌈بدون چتر و سرپناه😓☔وقتی که حرفای دلم 😔🙂💔جا میگیرند توی یه آه🌬🚫

عزیزم یه 7 جلسه حضوری باید تو کلاس های ایین نامه شرکت کنید بقیشم اگه اشتباه نکنم ده جلسه با ماشین تمرین دارین امتحان ایین نامه کتبی رو که قبول شین میرین تو صف امتحان تو شهری با افسر 

تعدا جلسات دقیق نبود حدودی یادمه 

دعا کن من افسر قبول شم 😣

به امید روزی که کرونا نابود شه 😇یک عدد معتاد به نی نی سایت   
عزیزم یه 7 جلسه حضوری باید تو کلاس های ایین نامه شرکت کنید بقیشم اگه اشتباه نکنم ده جلسه با ماشین تم ...

دفعه چندمته

چون کلاس هاش هر جلسه عنوانش مشخصه پس میتونین نرین ولی هفته بعدش همون روزو برین

کلاس های عملی هم کامل دست خودتونه

میدونم حریم شخصیتون چقدر در روح و روانتون اثر داره پس تاپیک های خصوصی نمیام    عضو شدم چون:۱. یکسری سئوال بپرسم و زندگی شخصیمو بهتر کنم  ۲. پرستارم ...در حد توانم خوشحال میشم کمکتون کنم و دقت کنین؛اول تاپیکم مینویسم آقام تا اگه دوست ندارین نیاین و اگه مشکلی دارین با اومدن من توی تاپیکتون ممنون میشم بگین تا من نظرمو پاک کنم  

با شرمندگی هشتم گمونم 

الهی چرا اخه مشکلت چیه من سری دوم قبول شدم سری اولم فقط افسر بازیم داد وگرنه میتونست قبولم کنه

الهی چرا اخه مشکلت چیه من سری دوم قبول شدم سری اولم فقط افسر بازیم داد وگرنه میتونست قبولم کنه

استرس بیش از حدم و وارد نبودن به قلق گیری کلاچ 😢

به امید روزی که کرونا نابود شه 😇یک عدد معتاد به نی نی سایت