بارونو دوست دارم هنوز 🌧🧡چون تو رو یادم میاره💑حس میکنم پیش منیوقتی که بارون میباره👫🥰بارونو دوست دارم هنوز 💓🌈بدون چتر و سرپناه😓☔وقتی که حرفای دلم 😔🙂💔جا میگیرند توی یه آه🌬🚫
بارونو دوست دارم هنوز 🌧🧡چون تو رو یادم میاره💑حس میکنم پیش منیوقتی که بارون میباره👫🥰بارونو دوست دارم هنوز 💓🌈بدون چتر و سرپناه😓☔وقتی که حرفای دلم 😔🙂💔جا میگیرند توی یه آه🌬🚫
عزیزم یه 7 جلسه حضوری باید تو کلاس های ایین نامه شرکت کنید بقیشم اگه اشتباه نکنم ده جلسه با ماشین تمرین دارین امتحان ایین نامه کتبی رو که قبول شین میرین تو صف امتحان تو شهری با افسر
تعدا جلسات دقیق نبود حدودی یادمه
دعا کن من افسر قبول شم 😣
به امید روزی که کرونا نابود شه 😇یک عدد معتاد به نی نی سایت
عزیزم یه 7 جلسه حضوری باید تو کلاس های ایین نامه شرکت کنید بقیشم اگه اشتباه نکنم ده جلسه با ماشین تم ...
دفعه چندمته
چون کلاس هاش هر جلسه عنوانش مشخصه پس میتونین نرین ولی هفته بعدش همون روزو برین
کلاس های عملی هم کامل دست خودتونه
میدونم حریم شخصیتون چقدر در روح و روانتون اثر داره پس تاپیک های خصوصی نمیام عضو شدم چون:۱. یکسری سئوال بپرسم و زندگی شخصیمو بهتر کنم ۲. پرستارم ...در حد توانم خوشحال میشم کمکتون کنم و دقت کنین؛اول تاپیکم مینویسم آقام تا اگه دوست ندارین نیاین و اگه مشکلی دارین با اومدن من توی تاپیکتون ممنون میشم بگین تا من نظرمو پاک کنم
الهی چرا اخه مشکلت چیه من سری دوم قبول شدم سری اولم فقط افسر بازیم داد وگرنه میتونست قبولم کنه