2777
2789
عنوان

به کدوم امام توسل کردی تاحالا جواب گرفتی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 189 بازدید | 20 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم. اینطور نیست. زمانش نرسیده. استغفار زیاد بگو تا زمانش زودتر برسه. هرگز ناامید نشو. 

عزیزم کی دیگه ۴۰سالم شده از ۳۲سالگی توی دکترام پیر شدم این چه آزمایش دحکمتیه قربون بزرگیش

عزیزم کی دیگه ۴۰سالم شده از ۳۲سالگی توی دکترام پیر شدم این چه آزمایش دحکمتیه قربون بزرگیش

دختر خاله مامانم چهل سالگی ناامید از همه جا بعد از 18 سال. یک شب دلش درد گرفت بود بردنش دکتر. خودشو و شوهرش موهاشون سفید شد برای بچه داشتن. کلی هم خرج کردن نشد. تا اینکه دیگه اعلام کردن دیگه دنبال درمان نمیرن. و اون شب رسید و دل درد. 

رفته دکتر گفته تو دلم یه چیزیه. تکون میخوره. حالت تهوع دارم و نازا هم هستم. این چیه تو شکمم. سونو گرافی میکنن میبینن سه ماهه بارداره 😭. یعنی نمیدونی چه شبی بود. کل فامیل رو خبرکردن از خوشحالی. یه دختر ناز چشم آبی شبیه آسیه( دختر خاله مامانم.)ان شاء الله همچین روزی رو ببینی. عزیزدلم. 

معلم مشاورم. کانال تلگرامم @ati_ara_97 
دختر خاله مامانم چهل سالگی ناامید از همه جا بعد از 18 سال. یک شب دلش درد گرفت بود بردنش دکتر. خودشو ...

الهی آمین بزودی زود.خدا حفظش کنه

الهی هیییچ زنی با نازایی امتحان نشه

الهی چراغ هییئییچ خونه ای از بی بچه ای خاموش نشه

والهی هییئییچ دشمنی از نازایی زنی شاد نشه

الهی آمین