2777
2789
عنوان

جدایی

172 بازدید | 6 پست

سلام

راستش مامان من بیش از اندازه به داداشم محبت میکنه، کار اشتباهشو چیزی بهش نمیگه ، میگه چون پسره ، بهش محتاج میشم 

اما به من توجهی نداره، نه محبتی نه درکی نه توجهی

میگه چون تو شوهر میکنی میری ، دیگه اختیارت دست من نیست

من چیکار کنم با این طرز فکر سوختش، محبت و توجه نمیکنه، الان من دچار مشکلات روحی شدم

اونایی که مامان هستن و دختر و پسر دارند بگین چی بهتره بهش بگم

یچیزی که این افکارش رو از بین ببرم و بهش یه تلنگری بزنم که منم به محبت احتیاج دارم 

تروخدا کمکم کنید 🙏

اتفاقا اونی ک برمیگرده شمایی پسره ک میره پی زن ی مطلب بود نوشته بود دختر من‌تمام عمردختر من است اما پسر من تا زمانی ک ازدواج نکرده پسر منه 

فقط 15 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اشتباهات گذشته ی کسی رو به یادش نیار وقتی داره تموم تلاششو میکنه عوض شه

راستش من توی سن نو جوانی خیلی این بی توجهی مادرم نسبت بهم اذیتم میکرد و بیشترین توجهش به داداشام بود همیشه بهش میگفتم تو منو دوست نداری خلاصه کم کم که بزرگتر شدم دیگه برام بی اهمیت شد و خیلی بهش فکر نمی‌کردم چون اذیت میشدم تو هم خیلی به این چیزا فکر نکن چون خیلی اعصاب آدم رو بهم می‌ریزه امیدوارم زوتر ازدواج کنی بری از اون خونه 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

راستش من توی سن نو جوانی خیلی این بی توجهی مادرم نسبت بهم اذیتم میکرد و بیشترین توجهش به داداشام بود ...

😞

خودم دلم خون اینو نگو😞

شما مادر شدین؟

به بچه هاتون همچی حسی داری؟

اشکال نداره، تو بهش محبت کن. محکم بغلش کن. هی بهش بگو عزیزم قربونت برم. به صورت عملی و شدید بهش محبت کن. یواش یواش از مواضعش عقب نشینی میکنه. این عقاید خودش نیست. این عقاید متعلق به تربیت غلطی هست که داشته

عزیزم شما باید بدونید که شما به توجه و محبت کسی احتیاج ندارید و خودتون برای خودتون کافی هستید باید احساس ارزشمندی خودتون رو پیدا کنید و روش کار کنید احساس ارزشمندی رو سرچ کنید مقاله های مهمی براتون میاره