2777
2789
عنوان

خونه داری

118 بازدید | 10 پست

دوستان من چند ماهی هست عروسی گرفتم وقتی مهمون میاد خونم احساس میکنم خیلی لنگ میزنم تو خونه داری و کد بانو گری...خیل ناراحتم 😣

خانومای کدبانو چیکار کنم یه کدبانوی تمام عیار بشم ..چند وقت  طول میکشه کار بلد بشم تو همه چی  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من همیشه وقتی قراره مهمون بیاد سعی میکنم همه وسایل پزیرای ازقبل اماده باشه ک وقتی مهمون میاد هول نشم وهمش تو اشپز خونه نباشم 

خداوند تورا نه ازروی کارهایی که کرده ای ،بلکه ازروی کارهایی که جرات انجام دادن شان را نداشته ای محاکمه میکند...😉

خودتو تو موقعیت غیر واقعی بذار

مثلا وقتی میخوای ناهار بپزی تو ذهنت تصور کن که مهمون داری ، از قبل همه چیز اماده میکنی و مرتب و سریع کاراتو انجام بده

این کمکت میکنه

انسان  در انتخاب، آزاد آفریده شده است   تا زمانیکه شخصی به من آسیب وارد نکند اجازه ندارم رفتار  و عقاید  او را نقض کنم یا به آنها توهین کنم   والا افزایش وزن هم به اندازه کاهش وزن سخته ،اگه ما لاغرا میتونستیم سریع به وزن ایده آلمون برسیم پس چرا اینقدر از انداممون ناراضی هستیم؟ 
درست میشه کم کم  من انقدر افتضاح بودم یه بار مهمون داشتم مثلا خواستم هل  بریزم تو چایی بگ ...

دوست دارم وقتی مهمون میاد خونم همه چی و بلد باشم خیبی سخته جلوی دیگران ..... دوباره مهمون میاد غذام سوخته 😉😉😉 در این حد داغونم 

یا اینکه غذا زیاد میپزم یا بعضی وقتا کم 

من خانه داریم خوبه همه چی بلدم ولی اولین بار خواهر شوهرم اومد اینقدر هول سدم خرابکاری کردم برنجم یکم شل شد یادم رفت میوه شربت بیارم دیر اوردم😂واای ابروم رفت

البته تقصیر خودشونم بود تولد دخترشو خونه ما گرفتن قرار بود بیاد خونه رو تزیین کنه دیر اومد وقتی رسید نشست به بادکنک ارایی منم کمکش هنوزم اماده نبودم

بعد که همه مهمونا اومدن من شروع کردم پذیرایی کردن

ولی بعدش که فکر کردم گفتم بنده خدا رو یه تعارف نکردم اب بیارم براتون یا نه😁

❤️ ‏قسمت بشه كنارش درگير آرامش بشيد ❤️
دوست دارم وقتی مهمون میاد خونم همه چی و بلد باشم خیبی سخته جلوی دیگران ..... دوباره مهمون میاد غذام ...

منکه اینقدر غذا زیاد پختم شوهر خواهر شوهرم بهم گفت سالادو وقتی مهمون داری کمتر درست کن چون چند کدل غذا هست میمونه🤭😅تجربش از من بیشتر بود

❤️ ‏قسمت بشه كنارش درگير آرامش بشيد ❤️