2777
2789

من  هر چي خواب ميبينم تعبير ميشه ميخوام علتشو بدونم چيه 

وقتي همه زندگيت ميشه يه دختر .......٥سال عمرمو گذاشتم پاش .من ميدونم با يكي ديگه س.ميدونم اون منو لو داده .ميدونم اون لو داده. ميدونم منو ديگه نميخواد ،ولي من الان دلم پر  ميكشه واسه اينكه يه بار ديگه ببينمش.ديالوگ متري شيش و نيم insta:Yasivoroojak 

من میدونم

ولی یعنی چی ک هرچی خواب میبینم تعبیر میشه چکار کنم؟

خب رویای صادقه میبینی

دلداده علی اکبرم 💖. شیدای ابوالفضلم💟.مجنون حسینم❤.کنیز زینبم💞      الحمدالله.🤗.      میشه برای حاجت روایی شدنم یه صلوات فقط یه دونه بفرستی . مرسی😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میشه بیشتر توضیح بدی 

خب چی بگم 

رویای صادقه کلا خواب امر خداونده

و رویای صادقه چیزیه ک ما تو خواب میبینیم تو واقعیت اتفاق میفته

دلداده علی اکبرم 💖. شیدای ابوالفضلم💟.مجنون حسینم❤.کنیز زینبم💞      الحمدالله.🤗.      میشه برای حاجت روایی شدنم یه صلوات فقط یه دونه بفرستی . مرسی😍

ميخوام علتشو بدونم اخه يهويي كه نميشه ديد 

وقتي همه زندگيت ميشه يه دختر .......٥سال عمرمو گذاشتم پاش .من ميدونم با يكي ديگه س.ميدونم اون منو لو داده .ميدونم اون لو داده. ميدونم منو ديگه نميخواد ،ولي من الان دلم پر  ميكشه واسه اينكه يه بار ديگه ببينمش.ديالوگ متري شيش و نيم insta:Yasivoroojak 

استارتر اگه زیاد اهل عبادتی-باید بگم‌ ک این لطفیه ک خدا بخاطره عبادتت بهت کرده 

یکیو میشناسم‌ ک خواباش زود تعبیر میشه -مثلا امشب میبینه فردا تعبیر میشه - ی جورایی اتفاقات روزانشو  تو خواب میبینه 

و گفت ک بخاطره عبادت زیادمه

🍒🍹
استارتر اگه زیاد اهل عبادتی-باید بگم‌ ک این لطفیه ک خدا بخاطره عبادتت بهت کرده  یکیو میشناسم‌ ...

اخه من اصلا نه نماز ميخونم نه دعا ميكنم خيلي هم از خوابام ميترسم  چون يا چند روز بعد يا چند ماه بعد تعبير ميشن 

اخه من اصلا نه نماز ميخونم نه دعا ميكنم خيلي هم از خوابام ميترسم  چون يا چند روز بعد يا چند ماه ...

خب اونایی ک خوبن ک بذار تعبیر بشن 

اونایی هم ک بدن  واسه کسی تعریف نکن‌ و صدقه بده  

🍒🍹
خب اونایی ک خوبن ک بذار تعبیر بشن  اونایی هم ک بدن  واسه کسی تعریف نکن‌ و صدقه بده & ...

ممنون عزيزم