2777
2789

ای خواهرهرچی واسه وسواس خوردم نساخت بهم  دیگه نخوردم

کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به نظر من بهترین داروی ضد افسردی داشتن دوست خوبه که باهلش درد ودل کنی  باید شاد باشی دارو چیه ...

عزیزم من هیچ دوستی ندارم

و دقیقا مشکلم همینه ک نمی تونم برم تو جمع و نمی تونم شاد باشم

با اینکه از رو ظاهرم هیچکس نمی فهمه دورنم داغونه

شما از کجا می دونید؟

خب اصولا در دوره ی درمان شما باید با یک روانشناس یا روانپزشک جلسه داشته باشی

در حینی که اون قرصها بهت آرامش نسبی میدن، در اصل اون تکنیکهای روانشناس هست که کمکت میکنه

اما من مطمئنم خودت میتونی حال خودت رو عالی کنی

با شناختن نیازهات و احساساتت💜

اگر بدونی داروهای ضد افسردگی شیوه عملکردشون چظوریه مصرف نمیکنی

تازه اثراتش هیچ وقت اثبات کامل نشده و فقط به علت چند تا غول داروئی انقدر فروش داره و تبلیغاتشون

تنها گناه ما طمع بخشش تو بود...
عزیزم من هیچ دوستی ندارم و دقیقا مشکلم همینه ک نمی تونم برم تو جمع و نمی تونم شاد باشم با اینکه از ...

من با این افراد که دستی ندارن خیلی حرف زدم 

باید دنبال یه دوست خوب که منطقی و خوش  رفتار باشه بری