2777
2789
عنوان

نت چلغوز من🤣☹🤦🏻‍♀️

94 بازدید | 15 پست

اه خسته شدم دیگه 😤

دو ساعت باید به گوشی زل بزنم تا بیاره😳 

گوشیم از بس تلاش کرده داغ داغ شده🥵

با این نت کوفففففتی،اه

تلگرامم هم پاک شد خودکار

😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡

لطفا لایک نکنید💚

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

پای ممد جواد رو سیمه

یه دمپایی ابری خیلی نرم خریدم  میخام بدم همسایه طبقه بالامون بگم بده پسرش سماش اذیت نشه وقتی داره جفتک میندازه    آییییی مرغ سحری صب کن مارو باخود ببر از کوچه ها آییییییی مرغ سحری خیر نبینی 
عجیبه بسته ک سرعت خوبه مخصوصا ایرانسل  مودم بگیر سرعتش خوبه تعرفه ها هم ارزونتر از بسته درمیاد

بابام نمیخره میگه پولش زیاد میاد

همراه اولم شورشو درآورده دیگه

لطفا لایک نکنید💚
بابام نمیخره میگه پولش زیاد میاد همراه اولم شورشو درآورده دیگه

پولش به خط تلفن نمیاد ک شارژ میکنی یکم مودم گرون شده نسبت ب قبل ولی باز خوبه قیمت.

منم همراه اولم خوب بود دیه نمیگیرم خبر ندارم

@دنیا____همسرم   پرییاااااااا تلگرامم پاک شده با این نت چلغوز هم وصل نمیشه که☹😭😭

😒😒😒😒

وقتی فهمیدم باردارم خیلی خوش حال شدم مثل همه خانوما ، ولی این حس وقتی دو برابر شد که فهمیدم یه انسان از جنس خودم تو دلم دارم، مثل خودم لطیف، احساساتی، مثل همه دخترای این سرزمین مهربون، من خوش حالم که یه دختر تو دلم دارم، که وقتی به دنیا بیاد موهای طلایی رنگشو براش خرگوشی میبندم، وقتی اولین بار بهم بگه مامان همون جا میمیرم و زنده میشم وقتی اولین بار مقنعه سرش کنه و بره مدرسه من با ذوق نکاهش میکنم، وقتی یه دختر موفق تو جامعه باشه من به خودم افتخار میکنم، دلوین عزیزم، تو اومدی تو زندگیم که بشی همه چیزم، دختر داشتن حس متفاوتیه، و مامان یه دختر بودن متفاوت تر❤