سلام من چون مستاجرم میخوام ماشین ظرفشویی رو میزی شو بخرم.باید جای لوله کشی داشته باشه؟ قابلمه داخلش میشه شست؟ از بین مارک های مدیا،زیروات،الگانس،مجیک کدوم بهتره؟ اگه مارک دیگه که استفاده میکنید راضی هستید بگید.و بعد هم ما دو نفریم و شاغلم و نمیتونم هی پشت سینک باشم.چهار نفره بهتره یا شش نفره؟
جان مادر بعد از ۴ سال انتظار آمدی 😍خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس،بزرگترین نعمت و با شکوه ترین لحظات دانستنی.... خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم ،بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم ....بگذار آرام باشم ...ب کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی ...فاش میگویم این حس را تاکنون لمس نکرده بودم ...اینگونه عاشقی کردن را خودت ب من آموختی...احساس خودت ب تمام بنده هایت ...آری حس مادری ام را میگویم
کاربری مهرناز۳۵ سابق...زمستان سرد کلاغ غذا نداشت تا جوجه ها شو سیر کنه، گوشت بدن خودشو میکند و میداد به جوجه هاش تا سیر شوند. زمستان تمام شد و کلاغ مرد!اما بچه هاش نجات پیدا کردند و گفتند:آخی خوب شد مرد، راحت شدیم از این غذای تکراری!این است واقعیت این روزگار ما...
کاربری مهرناز۳۵ سابق...زمستان سرد کلاغ غذا نداشت تا جوجه ها شو سیر کنه، گوشت بدن خودشو میکند و میداد به جوجه هاش تا سیر شوند. زمستان تمام شد و کلاغ مرد!اما بچه هاش نجات پیدا کردند و گفتند:آخی خوب شد مرد، راحت شدیم از این غذای تکراری!این است واقعیت این روزگار ما...
من مجیک طرح بامبو اردیبهشت ۹۱ خریدم تا به امروز خدابرام نگهش داره🤗 عصا دستم ،هر روز برام شسته و عالی ،مگه دونفر چه قابلمه دارن خوب کوچیکه، ما سه نفر و نصفی هستیم بازم جوابگو ظرف هام هست و حتی دوتا قابلمه هم همزمان توش میزارم و میشوره ولی چیدمانش درست انجام میدم تا جای همه چیز بشه درکل خیلیییی راضی هستم