2777
2789
عنوان

حمله پانیک عصبی

4605 بازدید | 26 پست

سلام من 17 سالمه و 4 ماهی هست درگیرم با این حمله پانیک.اگر کسی هست ک پانیک داره اینجا بگه که چیکار میکنه.من درمان دارویی هم مدتی انجام دادم ولی هرازگاهی باز هم دچار این حمله میشوم.کسی هست ک بخواد درمورد علائمش و پانیک باهم صحبت کنیم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم تنها درمانش خودتی من هم خیلی شال پیش دچار بودم دارو و اینا رو ولش کن هی با خودت تکرار نکن که دچارش هستی و فراموشش کن و هرکاری ازت سر میزنه نگو بخاطر حمله ست و خودت با کمک خودت حلش کن و تقصیر حمله ننداز با خودت رو راست باش و سعی کن آرامشت رو حفظ کنی در غیر این صورت مطمینا تو سن بالاتر دچار مشکلات وحشتناک تری میشی 

چطور بفهمیم واقعا پانیکه؟لطفا جواب بدید ممنونم همه علائم میگی

به من دکترمغزواعصاب گفت.من سرگیجه خیلی شدی .بی قراری تپش قلب گرگرفتگی بعدلرز.ترس ازهمه چی 

مامان دوتادخترگل

بچه ها من مدتیه به صدا حساس شدم. دیدین وقتی یه نفر یهو حرف میزنه آدم دچار یه ترس کوچولویی میشه؟ من مدتیه حساس شدم هر کی شروع به خرف زدن کنه حالا آروم یا بلند حتی اگه من بدونم الان میخواد چیزی بگه بازم دچار وحشت یهویی میشه. یه بار چون صدا بلند بود یک هی بلند گفتم تا نیم ساعت قفسه سینم درد میکرد . این جدیه یا نه؟

عزیزم تنها درمانش خودتی من هم خیلی شال پیش دچار بودم دارو و اینا رو ولش کن هی با خودت تکرار نکن که د ...

درسته دقیقا.ممنونم از نظرتون ولی من ترس از مرگ برام پیش میاد و اذیتم میکنه.دید بدی هم ندارم نسبت بهش چون مطالعه های زیادی درموردش داشتم.و وقتی هم حسش میکنم کنترلی روی ذهنم ندارم

علائم شما چطوره؟؟؟؟

من تنها علائمم درد قفسه سینه و قلبه.پیش بهترین متخصص قلب هم چندبار رفتم و کلی هم تست و چک اپ کردم ولی خب همش از پانیکه.یکی از عوارض پانیک هم اینه  ک پشت سرهم ادم میره چک اپ میکنه فکر میکنه داره میمیره یا دچار سکته قلبی شده ولی خب این یک بیماری روانی هست ن جسمی و هیچ مشکلی درمورد جسم برای طرف پیش نمیاد همه این ها دست ساخته مغز انسان هست.م بعد از حمله ب افکارم میخندم ولی در حین حمله واقعا سختمه