2777
2789
عنوان

شوهرم اخلاقش عوض شده

523 بازدید | 35 پست

سلام خانوما...شوهرم چند روزه اخلاقش عوض شده عصبی شده همش دعوا داره...مثلا یه موضوعی رو واسه مامانم توضیح داد تلفنی مامانمم زیاد متوجه نشده بود من چند دقیقه بعدش زنگ زدم ب شوهرم ک ببینم دقیقا چی گفته عصبی شد گفت چه دلیلی داره ک بخوام دوباره توضیح بدم یه بار گفتم دیگه بعدشم قطع کرد...یا مثلا بهش تو واتس اپ پیام دادم زنگ زده داد میزنه میگه میشه بهم پیام ندی نمیخوام بخونم و جواب بدم...ب نظرتون مشکلش چیه؟ هرچی بهش میگم چه مشکلی پیش اومده هیچی نمیگه...منم باردارم وقتی اینجوری میکنه عصبی میشم میریزم تو خودم گریه میکنم دلم برای نی نی توی شکمم میسوزه همش داره گریه های منو تحمل میکنه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شاید کلافه شده از این وضعیت...بعضی مردا وقتی خانمشون باردار میشن احساس میکنن دیگه مثل قبل بهشون توجه نمیشه شاید با این کاراش یه جورایی میخواد جلب توجه کنه...منم بعضی وقتا شوهرم کلافه میشه خودمم دیگه کلافه شدم 

شوهرمنم الکی چند روزه رفته تو قیافه میگه حوصله ندارم کلا ولی با مامان و باباش میگه مبخنده میاد که‌خو ...

دقیقا اینم با همه شوخی و خنده شو داره ولی ب من میرسه اخلاقش عین سگ میشه

مشکلی با هم ندارید؟ در رابطه تون؟ به نظر خودت این رفتارش بخاطر مشکلاتش در بیرون از خونه س یا داخل خ ...

اخه هیچ مشکلی با هم نداریم بیرون از خونه هم مشکلی نداره همیشه کارای روزانه ش رو تعریف میکنه...ب خاطر همینم هس در تعجبم...میگم نکنه ازم سرد شده