وقتی جوجه ها رو توی مخلوط روغن و کره داغ و یه لیوان آب گذاشتیم، درش رو هم باید بزارم؟
رمانهای مورد علاقه م: منِ او، ارمیا، جانستان کابلستان، شفای زندگی، عارفانه، ملت عشق، من پیش از تو،بامداد خمار، عقاید یک دلقک،سه شنبه ها با موری،لاله ای از ملکوت، شاعرای معاصر مورد علاقه م: قیصر امین پور، فاضل نظری، یغما گلرویی،سیاوش کسرایی،قدیمی تر: خیام،حافظ،مولانا،شهریار. تفریح مورد علاقه م: کوهنوردی، سفرسیاحتی دست جمعی، سفر زیارتی تنها.
من میذارم ک خوب پخته بشه درضمن نذاری اب و روغن همه جا پاشیده میشه
توی تراس گاز مسافرتی دارم. نگران پاشیدنش نیستم آخه یجا نوشته بود نباید بزاری یه جا نوشته بود باید بزاری
رمانهای مورد علاقه م: منِ او، ارمیا، جانستان کابلستان، شفای زندگی، عارفانه، ملت عشق، من پیش از تو،بامداد خمار، عقاید یک دلقک،سه شنبه ها با موری،لاله ای از ملکوت، شاعرای معاصر مورد علاقه م: قیصر امین پور، فاضل نظری، یغما گلرویی،سیاوش کسرایی،قدیمی تر: خیام،حافظ،مولانا،شهریار. تفریح مورد علاقه م: کوهنوردی، سفرسیاحتی دست جمعی، سفر زیارتی تنها.
بعد ابش که رفت داخل استخر روغن در حال جوش انداختم از من داخل سرخ کن بود بعد کمش کردم اروم اروم هم پخت هم سرخ شد یه ساعت و ده دقیقه هر رونی زمان برو تا اماده شد