tarakhanomam مدیر استارتر عضویت: 1399/03/03 تعداد پست: 16 عنوان واسه تولد عشقم چی واسش بخرم؟! 486 بازدید | 9 پست سلام،ممنون که اومدید😍۱۸ خرداد تولد عشقمه چه جوری سوپرایزش کنم یه شهر دیگه سر کاره،خیلیم خوش سلیقست میترسم واسش لباس بخرم😅چی بخرم یادگاری بمونه هزینشم خیلی نشه،خودم نظرم اینه برم شهرشون تو یه کافه کیک بخرم و بادکنک و اینا بعد زنگ بزنم بهش بگم بیاد خوبه اینجوری؟! 1399/03/06 | 16:25 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
زشتولو عضویت: 1398/11/24 تعداد پست: 2340 میشه درخواست دوستیم رو قبول کتی؟من خانم هستم یه کار خصوصی دارم باهاتون صاحب یه کسب و کار اینترنتی با درآمد فوق العاده و کسانی که میخوان به آرزوهاشون برسن میتونم کار رو بهشون معرفی کنم
tarakhanomam مدیر استارتر عضویت: 1399/03/03 تعداد پست: 16 میشه درخواست دوستیم رو قبول کتی؟من خانم هستم یه کار خصوصی دارم باهاتون چه کاری عزیزم؟!همینجا بگو
توت۰فرنگی۰ عضویت: 1397/11/30 تعداد پست: 10980 دوست داداش منم همینکارو کرد با من هماهنگ کرد از قبلش منم به داداشم آدرس دادم بیا فلان جا کارت دارمخلاصه داداشم هم با تیشرت و شلوار راحتی رفته بود😂ولی حسابی سورپرایز شده بودالبته من نرفتما! خودشون دوتا تنها بودن 🤰🏻من ريخته ام در رگ تو شیره ی جان❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان❤این هم نفسی، چه حس و حالی دارد❤ در پیکر من دو قلب دارد ضربان💞
tarakhanomam مدیر استارتر عضویت: 1399/03/03 تعداد پست: 16 دوست داداش منم همینکارو کرد با من هماهنگ کرد از قبلش منم به داداشم آدرس دادم بیا فلان جا کارت ... اره منم تصمیمم اینه بمیرم براش الهی تاحالا هیچکس براش تولد نگرفته میخام سنگ تموم بزارم که هیچوقت یادش نره
tarakhanomam مدیر استارتر عضویت: 1399/03/03 تعداد پست: 16 اره ایدت خوبه براش ساعت بگیر یا ادکلن نظرت راجع به یه گردنبند نقره باپلاک اسم خودم چیه؟!
توت۰فرنگی۰ عضویت: 1397/11/30 تعداد پست: 10980 نظرت راجع به یه گردنبند نقره باپلاک اسم خودم چیه؟! خوبه دستبند چرم هم خوبه 🤰🏻من ريخته ام در رگ تو شیره ی جان❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان❤این هم نفسی، چه حس و حالی دارد❤ در پیکر من دو قلب دارد ضربان💞
masoomeh79 عضویت: 1399/02/14 تعداد پست: 617 نظرت راجع به یه گردنبند نقره باپلاک اسم خودم چیه؟! عشق من تولدش 20 بهمن براش کیف چرم گرفم ی ست ساعت با دسبندبستگی ب سلیقه ی عشقت داره واس من ک اصن گردنبند نمیدازه دوس نداره
زشتولو عضویت: 1398/11/24 تعداد پست: 2340 اره منم تصمیمم اینه بمیرم براش الهی تاحالا هیچکس براش تولد نگرفته میخام سنگ تموم بزارم که هیچوقت یاد ... من جعبه ی هدیه با عکس شخص درست میکنم خواستی میتونم یه جعبه ی هدیه درست کنم برات با عکس و اسم نامزدت و یه شعر یا هر طرحی بخوای بزنم روی جعبه صاحب یه کسب و کار اینترنتی با درآمد فوق العاده و کسانی که میخوان به آرزوهاشون برسن میتونم کار رو بهشون معرفی کنم