2777
2789

خیلی برام عجیب بودوایستاده بودم داشتم خودمونگاه میکردم میگفت من که اونجاخوابم چجوری اینجاوایستادم وخودموکه خوابم دارم نگاه میکنم تاحالااینجوری شدین؟نمیدونم چی بودخیلی عجیب بودهرچی بود.شایدم داشتم میمردم😕😕

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شوهرم منم ی بار اینطوری شده

خدایابخاطرهمه ی چیزایی ک دادی😍ندادی😢دادی پس گرفتی😭ندادی بعدامیخوای بِدی😘دادی بعدا میخوای پس بگیری😳ندادی میگی دادم😲اصلا نمیخوای بدی😐نداده بودی فکر کردی دادی😱نمیدی هِی میگی میدم شکرت😍😍😍😍در تاریخ 99/9/9 بهترین اتفاق زندگیم افتاد

فقط یبار بختک افتاده بود روم نصفه شب یهو چشمامو باز کردم دیدم یکی عییییییین خودم فکرکنم همون خودم بودم تکیه داده ب دیوار یه پاش رو زمینه یه پاشو تکیه داده به دیوار 

سرشو کج کرده ززززززل زده به چشمام الان ک یادم میوفته میترسم ولی تو اون لحظه عین خیالم نبود

❤❤❤❤❤❤ترک قیزلارین سالیقینا❤❤❤❤❤❤❤❤
فهمیدن چی بوده خواب بوده یاروح خیلی برام عجیبه؟

میگ شب بیادشدم بر م آب بخورم بعد وقتی از آشپز برمیگردم میبینم خودم خوابم داخل رخت خواب بعد دارم‌ باز سرپاهم هستم

دیگ ازش نپرسیدم جریانشو دقیق شب میپرسم ببینم چی میگه

خدایابخاطرهمه ی چیزایی ک دادی😍ندادی😢دادی پس گرفتی😭ندادی بعدامیخوای بِدی😘دادی بعدا میخوای پس بگیری😳ندادی میگی دادم😲اصلا نمیخوای بدی😐نداده بودی فکر کردی دادی😱نمیدی هِی میگی میدم شکرت😍😍😍😍در تاریخ 99/9/9 بهترین اتفاق زندگیم افتاد
میگ شب بیادشدم بر م آب بخورم بعد وقتی از آشپز برمیگردم میبینم خودم خوابم داخل رخت خواب بعد دارم‌ باز ...

حتمابپرس بیابهم بگوخیلی واسم عجیبه نمیدونم چی بودخواب بودیاروح