2777
2789

برو آخر شب بیا الان همه دارن اتم میشکافن

خدای بزرگ من در رنج و سختی هستم، درحالیکه تو مهربانترینِ مهربانانی...                                                                                                                         �🍀🍀🌺🌼🌸🌸🍀🌸🌸🌼⭐دوستای من،خواهرای خوبم ، اگه من پست تو هر تاپیکی گذاشتم صرفا جهت شوخی و لبخند زدن شماهاست،لطفا اگه خوشت نیومد ریپلای نکن و بگذر😉⭐                             امضاء:مریم ریزه میزه سابق

رفتیم توی یه مغازه پسره همش از خودش میگفت اخرشم میگفت یچیزی میخوام بگم روم نمیشه من هی اصرار اصرار بگوووو بگو

گفت میشه شما برین بیرون😐

از دوستم خواستگاری کرد

خواهشا اگه قصد دارین پدر یا مادر شین قبلش از سلامت روان خودتون و زندگیتون اطمینان پیدا کنین....♡

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خعلی داغانه

همونـ آبجوشـے کہ سیب‌زمینـے رو نرم میکنہ تخم‌مرغ رو سفت میکنہ شخصیت تو بستگی بہ خودتـ داره نہ فضای پیرامونتـ😐💔                لایک الع😒                               

ینی هیشکی سوتی نداده😒😒😒😒

همونـ آبجوشـے کہ سیب‌زمینـے رو نرم میکنہ تخم‌مرغ رو سفت میکنہ شخصیت تو بستگی بہ خودتـ داره نہ فضای پیرامونتـ😐💔                لایک الع😒                               

اژانس گرفتم تیبا بود..درو محکم بستم راننده گفت بسته نشد...باز کردم محکمتر بستم...راننده عصبانی شد گف مگه نمیگم ارومتر....کلا اون یه چیز گفته بود من یه چیز دیگه شنیده بودم

مندخیلی سوتی دادم اما هیچکدوم یادم نیست🙄

من سوتی دارم ولی زیاد جالب نمیتونم بنویسم که بخندین

تو اتاق پسر خواهرم بود و شوهرم...دمر خوابیدم شوهرم گف زشته درس بخواب گفتم محمد که خوابه بزار راحت باشم...اقا تا خوابیدم بعد ۵ دقیقه نمیدونم چی شد یه گ و ز بدجور دادم  هنگ کردم به خدا..دیدم محمد گوشه لبش کجه داره میخنده..شوهرمم هی غر میزد که مگه نمیگم درس بخواب