قبول دارین ما ادما خیلی بی درک شدیم .خیلی قصاوت هم رو میکنیم .واقعا خیلی بدشدیم بچه ها .خیللللی .اکثرا اینطور شدن .بخاطر همینم هس ک زن و شوهرا باهم نمیسازن .میبینی مادر از عهده تربیت و نگه داری از بچه ها برنمیاد و بچه بزرگ کردن مشکل شده و خیلی مشکلات دگ ..بنظرم ۹۹ درصدش بخاطر بی دزکی خودمون هستش ..بنظرمن ادما تو هر دوره ای مشکلاتی دارن .شاید یه دهه ۶۰ ب مشکلات یه دهه ۷۰ بخنده و از نظرش مشکل نباشن ..اما چرا نباید اون دهه ۷۰ رو درک کنه؟؟؟؟همینطور ک من خودم دهه ۷۰ هستم ..شاید یه نگا کنم ب دهه ۸۰ بگم شما ک شرایطتون بهتره و اگ جای ما بودی چی ..اما مشکل یه دههه ۸۰ رو کاملا درک میکنم .هرچن مث مشکل من نیس.....اما اگ درکتون رو بالا ببرین بهتر نیست خدایی؟؟فردا میخوای بچه بزرگ کنین .بچه ای ک شاید ۲۰ ،۳۰،۴۰ سال باهاش اختلاف سن دارین ..خیلی دلم گرفته از بی درکی ادما ......اگ یه زن ،شوهرش رو درک کنه بخدا اتقدمشکل ایجاد نمیشد ....درک متقابل نیست اصلا....حتی وقتی ازمشکلاتت بگی بقیه میان میگن و ادعا دارن ک مشکلت ،مشکل نیست .شاید تو اون شزایط تو اون دوره تو اون سن ،از نظرش مشکله ..چزا کمکش نمیکنی ؟؟؟نظرررتون رو بگین .