2777
2789
عنوان

بیاین از....

461 بازدید | 20 پست

چیزای نوستالژی که دوست داشتیم داشته باشیم ولی هنوزم تو کفش موندیم بگیم

من خودم از این لیوانایی که حلقه ای بود وقتی میکشیدی بالا یه لیوان درست میشد دوست داشتم، ولی نمیدونم چرا نخریدم هیچوقت😄😄😄

برای درمان پلی کیستیک پیج niloofarpcossupport عالیه _       برای مو هم mastanhair 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اینا رو کی یادشه؟؟ من هنوزم نگه داشتم 😍😍

😅😅

اگه چیزی گفتم ک ناراحت شدی... بگو تا دوباره بگم😊😊اگه از من ناراحتی ب عمم فحش بده (همه ازم میپرسن عمه داری اصلا؟ اره دارم بخدا مادر شوهرمه) 
از اون آلبوم عکساست که از تو پفک در میومد؟ 

آره عکساش از پفک در می‌آوردیم و میچسبوندیم تا کل صفحه پر شه جایزه داشت ولی ما پست نکردیم همیشه از هر صفحه یکی دوتاش خالی میموند😂😂😂

آره عکساش از پفک در می‌آوردیم و میچسبوندیم تا کل صفحه پر شه جایزه داشت ولی ما پست نکردیم همیشه از هر ...

وای آره ما یه بار یه بسته بزرگ پفک گرفتیم ولی عکسایی که مونده بود هیچ وقت پیدا نکردیم😂😂🤧

برای درمان پلی کیستیک پیج niloofarpcossupport عالیه _       برای مو هم mastanhair 

من از اون لیوانا داشتم ولی نمیدونم از تو کیفم کی دزدیدش😣

به اینا نگاه کنید:😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐اینام به شما نگاه میکنن نه؟ خیلی جالبه منم اولش باورم نمیشد😶😶
خودکار چهار رنگ😍هر وقت می خریدم از ذوقم دو روزه گمش می کردم

آره هر کی از اونا داشت یعنی با کلاس بود😄😄

من از اون لیوانا داشتم ولی نمیدونم از تو کیفم کی دزدیدش😣

😟😟

من هنوزم دوست دارم یکی داشته باشم، باید برم بخرم🤣🤣🤣

😂😂😂😂 تازه کلی هم دفتر موزیکال دارم مال ۸ سال پیشن🙈🙈🙈

ندیدم تا حالا، شایدم یادم نیست، چجوریه