2777
2789

یه حس ششمی اینجا بهم یچی گفت واقعا همون بود هرچی میخام تگش کنم نیستش چیکارکنم؟

@zzzbarf

این اسمشه

اگه دیدینش بگین ممنونم ازش واقعاهرچی گفت راست بود😊

تاپیکش ترکید وگرنه میرفتم تاپیکش پیداش میکردم شما تگش کنید ببینید میشه

گر نگهدار من آنست که من میدانم                                           شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

@zzzbarf

میشه برا حاجتم صلوات مهمونم کنی؟؟! دعای شما ها قطعا برام اثر گذاره.. 😊 انشالله حاجت روا بشی😚       1399/9/9 انشالله با لطف خدا به خواستم میرسم 😍😍❤️🌺😊. گفتم همه میگن منم جا نمونم 🤗😀🌸  

یا اسمش این نیست یا قطع کاربری شده

میشه برا حاجتم صلوات مهمونم کنی؟؟! دعای شما ها قطعا برام اثر گذاره.. 😊 انشالله حاجت روا بشی😚       1399/9/9 انشالله با لطف خدا به خواستم میرسم 😍😍❤️🌺😊. گفتم همه میگن منم جا نمونم 🤗😀🌸  
پس چرا حسشو ب من نگفت😔

والا هرچی تگش میکنیم نیستش کاش پیداش بشه

گر نگهدار من آنست که من میدانم                                           شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد
یا اسمش این نیست یا قطع کاربری شده

احتمالاقطع کاربری شده 🙁اما خیلی حسش درست بود خیلیا هم ازش توتاپیکش تعریف میکردن

یه کاربردیگم یه فالگیر بم معرفی کرد اسمش یادم نیست اماواقعا دم اونم گرم از همشون میخاستم تشکر کنم 🌹متاسفانه نیستن 

یه کاربردیگم یه فالگیر بم معرفی کرد اسمش یادم نیست اماواقعا دم اونم گرم از همشون میخاستم تشکر کنم 🌹 ...

به فالگیره زنگ زدی؟!؟؟ 

هرکی امضای منو دید دعا کنه به عشقم برسم 😢😢😢😢🙏حاجتروا بشید انشاله🥺🙏