2777
2789
عنوان

بلاتکلیفم .کمک

141 بازدید | 20 پست

۴ سال باهر سختی باهم بودیم .واقعا همو دوس داشتیم اون بیشتر حتی .خیلی روم حساس بود 

تا گذشت و رفتم دانشگاه و جو زندگی خوابگاهی روم تاثیر گذاشت و همچی و تموم کردم از همه جا بلاکش کردم و دیگ توجهی نکردم که چقد حالش بد میشع.عکسای پروفایلشو میدیدم که چقد حالش بده و انگار نه انگار .

تا گذشت به رسم عادت سال پیش تولدش رو که تو خرداد هست  تبریک گفتم 

و دوباره رابطمون پا گرفت .ولی باز... بعد از چند روز من بهم زدم تاجایی که فکر میکنه من با کس دیگه ای هستم .

الان که برگشتم شهرمون چند بار دیدمش و دلم لرزیده انگار که هنوزم دوسش دارم ولی غرورم نمیزاشت بش پیام بدم 

الانم تولدش نزدیکه .دل تو دلم نیست که تبریک بگم یا نه .خیلی حس بدیه وقتی فکرشو میکنم که تولد منم چند روز دیگه اس و اون تبریک نگه دیوونه میشم .دوسش دارم ،میدونم که اونم داره چون حسم دروغ نمیگه ولی نمیتونم برم جلو ،یوقتایی هم فکر میکنم اگه با کسی باشه چی 😟تو یه بلاتکلیفیه مضخرفیم کمکم کنید...  ببخشید طولانی شد

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

از پروفایلش بدون  اگه ناراحتیه بدون منتظرته برگردی اگه نداره یا عشقولانه بدون وارد رابطه جدید ...

عزیزم فعلا فقط اینستا داره که اونم عکس خودشه و تو بیوش چیزی نیست .نمیتونمم فالوش کنم 

اره بار اول که بلاک کردم از همه جا گفت فقط ان بلاکم کن التماس میکرد که حالم بد میشه ان بلاک کردم و د ...

متاسفم برات:/ نمردمو یه خیانتکار دیدم بجای خیانت‌دیده

هیچ نظریم ندارم چون فروختیش ب بهترون

اگ بری کثیف ترین آدمی

اگ بمونی هم تا ابد بت شک داره ک عاشق یکی دیگه باشی!

زندگی کوتاهتر از اونه که یه ثانیه شو هدر بدیم!