2777
2789

۲۹سالمه دوسال افسردگی دارم و دارو مصرف میکنم چند وقته  خوره خرید توی وجودم همش لباس میخرم ولی فقط چند دقیقه خوشحالم و اصلا نمیپوشمشون به شدت مصرف گرا شدم پول زیاد خرج میکنم اما دریغ از یه حس خوب 

ولع به خوردن شیرینی خیلی زیاد شده همین باعث اضافه وزنم شده که بدتر داره رو مخم میره 

جدیدا به قیافم گیر میدم دلم میخواد ژل لب برنم جراحی گونه کنم و چیزای دیگه 

نمیدونم چرا اینجوری شدم حوصله انجام کاری رو ندارم هیچی نه ورزش نه نقاشی نه طراحی هیچی... 

افکار خیلی بدی توی سرمه بی خیال ارزوهام شدم تنها جایی که میتونم حسام  بنویسم همینجاست برام دعا کنید 

میشه برای رسیدن به حاجتم یه صلوات بفرستید   بزنم تکیه به تو شانه شدن را بلدی؟؟؟                             

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ورزش مورد علاقتو پیدا کن و هر روز انجام بده انگور و مویز زیاد بخور روزی یک ساعت تو آفتاب و طبیعت راه برو صبح موقع طلوع آفتاب بیدار شو 

کتاب بیشتر بخون بجای خرید کردن یک رشته جیدی درسی که همیشه آرزوشو داشتی شروع کن بخوندن

جمعه ها کوه و طبیعت برو

ماهی یکبار شب برو تو طبیعت چادر بزن 

با پای لخت تو رودخونه راه برو

شما تقریبا همه تجربه هایی که همه آرزوشونه انجام دادین و هیچ چیز سرگرمتون نمی کنه بزرگ ترین سرگرمی کتاب خوندن شما رو می بره به دنیاهای دیگه لازم نیست برای انجام دادنش انرژی داشته باشین کافیه هر بار که خسته شدین بازم خیلی راحت سعی کنید

من مرد هستم