2777
2789

انشالله که مشکلت حل بشه وبه تمام خواسته هات برسی وحال دلت خوب بشه توام دعاکن من به عشقم برسم ☺😍

دوستای مهربونم لطفاواسه رسیدن به حاجتم صلوات بفرستین انشالله به تمام خواسته هاتون برسیدوهمیشه دلتون شادولبتون خندون باشه  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

انشاءالله و امیدوارم عشقتو بفهمه 

ممنون بابت دعای خوبت مهربونم اون نمیدونه من عاشقشم راستش ماازهم خیلی دوریم من اهوازن اون اصفهان دوبار تاحالابیشترندیدمش یروز کامل توخونشون زندگی کردیم و یه بارم رفتیم فاتخونی شهرشون اونجادیدمش خیلی ازخودشوخانوادش خوشم میاد دوست دارم بیادخواستگاریم ☺

دوستای مهربونم لطفاواسه رسیدن به حاجتم صلوات بفرستین انشالله به تمام خواسته هاتون برسیدوهمیشه دلتون شادولبتون خندون باشه  
۳توحید برای حاجت روایی شما خوندم

ممنون عزیزم خیلی لطف کردی فداتشم منم ۱۰تاصلوات فرستادم واست😍😍

میدونین من خودمو براش به اب و اتیش زدم توروهمه وایسادم ولی نفهمید ندید کور شد کر شد

منم تجربه شکست عشقی دارم پنج سال عاشق کسی بودم باحقه وکلک اومد تلفنی منوازمامانم خوایتگاری کرد بانیت پلیدی اومده بود که یواستفاده کنه نذاشتم نتونست به هدفش برسه منوول کرد رفت بایه هرزه مثه خودش الانم قراره عقدکنن شایدم تاالا عقدکردن گورپدرش اصلاواسم مهم نیست توام خودتوناراحت نکن