2777
2789

زیر یک سال اصلا نباید داد 

مشکلات معده براشون پیش میاد توی بزرگسالی

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نده عزیزم ممکن عفونی یا کثیف باشه یا گاو مریض باشه به بچه منتقل میشه

زیباترین حس دنیا مادریست😍مادری فقط عشق وحال وبوس وبازی ولوس شدن وشیرین کاری نیست.مادری یعنی خستگی.....موی شونه نزده ...چای سرد....نصف شب بیدارموندن وسرگرم کردن بچه....نق زدن وگریه...بدغذایی...دعا برای پی پی کردن بچه یبوس...تعویض پوشک....ازهمه بدتر وقتی دستشویی داری وبچه نمیذاره بری😩😧.........مادربودن  یعنی  خودت وقف کسی کنی که عاشقانه دوستش داری هرچندبزرگ بشه یادش نمیاد😧

دکتر پسرم میگف نباید بدی ولی بعضیا شیرگاو میدن شاد خرم میگن بچم هیچیش نشد دکترا چرت میگن اما غافلن ک تو بزرگ سالی مشکل معده پیش میاد

مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.

نده عزیز اگه اجبار نیس میگن حساسیت میاره برا معدشون سنگین اما چون میگی کی داده زن داداش من به بچه اش از شیش ماه داد الان 4سالشه مشکلی پیش نیومده 

بچه ام بیماره لطفاً برای سلامتیش صلوات بفرستید🙏لایک کنید منم براتون صلوات می‌فرستم به هر نیتی که دارید  

والا دکتر متخصص دختر منم گف بده هیچ اشکالی نداره منم فقط تو فرنی میدم 

ب تنهایی نه فقط تو فرنی 

خداروشکر مشکلی نداره

صلوات لطفا برا ظهور و سلامتی امام زمان  دختر قشنگم مروارید قلبم..امید زندگیم خوشبختیتو ببینیم الهییییی   

من بچه بودم متاسفانه نتونستم شیر مادر مصرف کنم مامان و بابام میگن اون موقع بعضی از شیر خشکا باعث مسمومیت و مرگ بچه ها شده بودن به خاطر همین شیر خشک ندادن و از ۹ ماهگی به بعد فقط شیر گاو خوردم، این تاپیک رو دیدم یاد خودم افتادم چقدر بدبخت بودم.

الانم که بزرگ شدم مشکلات گوارشی دارم و هر دکتری میرم متوجه نمیشه علتش رو ، نمیدونم شاید به خاطر تغذیه ام تو بچگی باشه 

نده عزیز اگه اجبار نیس میگن حساسیت میاره برا معدشون سنگین اما چون میگی کی داده زن داداش من به بچه اش ...

منم پسر اولم سه ماهش تموم شد که مجددا باردار شدم دیگه شیرم رو نمیخورد شیر خشک گرفتم بهترین مارک سیر نمیشد بردمش دکتر گفت بهش شیر گاو بده و سرلاک مخصوص چهارماهه ها و بخر هم رشدش خوب شد چون زود به دنیااومده بود هم ماشالله یک استخوان بندی داره گنده

نمیدونم چرا اما دکترای اطفال اینجا میگن بچه ۶ ماهه شد باید غذا بخوره کامل مثلا من بهش صبح نون و کره و عسل میدادم ظهر نهار برنج و مرغ یا گوشت با قاشق ته میکردم میخورد شب هم همین طور هفته ای یکبار هم اب سیرابی میخورد ازمایش هاش همه عالی بودن و میگم اینجا طبیعی بود براشون ولی ایران یک چیز دیگه میگن واقعا نمیدونم درسته یا اشتباه

خدایاشکرت 🌹🌹🙏

من بچم شیر خودمو نخورد دکترش گفت از شیش ماهگی به بعد شیرگاو بده 

الان بچم یه سالشه از هم سنای خودش هم قدش هم وزنش خیلی بیشتره

خوشحالی ینی روز تولد پسرت بفهمی دوباره داری مامان میشی 😍🤗                                                                                               خدایا مواظب پسرم و فندقی خانوم تو دلم باش 🥰💞
منم پسر اولم سه ماهش تموم شد که مجددا باردار شدم دیگه شیرم رو نمیخورد شیر خشک گرفتم بهترین مارک سیر ...

توکل کن انشاءالله که درسته. چه جالب سرلاک مناسب 4ماه ندیدم من.

بچه ام بیماره لطفاً برای سلامتیش صلوات بفرستید🙏لایک کنید منم براتون صلوات می‌فرستم به هر نیتی که دارید