2777
2789
عنوان

دارم شاخ در میارم

192 بازدید | 13 پست

چندروزه فهمیدم یکی از آشناها که جداشده از همسرش وی پسر 10سال داره  و40سالش هست 4 ساله با یه پسرصیغه کرده.حالا پسره رفته نامزد کرده این خانم هم ازش شکایت کرده وهمه چیو لو داده.بی عقلی آخه تا چه حد؟؟؟؟یعنی توقع داشته بیاد اونو بگیره؟؟؟مخم داره سوت میکشه .نسبتش رو نمیتونم بگم اما طوریه که ابرو ما هم رفته

آنگاه که نومیدی بر جانت پنجه افکنده و رها نمی‌شوی، به من امیدوار باش_ زمر/53

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب شاید واقعا اون شخص گفته باهات ازدواج میکنم!

اما ابروریزی نداره خب 

زن آزاد بوده میتونسته ازدواج کنه حالا چه موقت چه دائم

آدمی که شمارو نصیحت میکنه در واقع داره با خودش تو گذشته صحبت میکنه🎭
ب ما چ ؟ب تو چ رابطه دیگران؟انقد سرک تو زندگی دیگران درست نیس

گفتم به ما خیلی خیلی مربوطه آخه

من یچیزی یاد گرفتم توی زندگیم اینکه حتی تو کار خواهرمم دخالت نکنم چون طرف شوهرشو چندبار گرفته فهمیدم هرکی باید بچسبه به زندگی خودش بوده و دیدم حتی مامان خودمم بابامو بیشتر از ما ترجیح داده

درمان پلی کیستیک و تنبلی تخمدان منم پلی کیستیک و تنبلی داشتم.اول از همه اقدام تعطیل تا۳ ماه جلوگیری بشه تا رحم اماده بشه.سردیجات تعطیل.خوردن دم نوش های گرم هرروز مثلا دم نوش چوب دارچین ،دم نوش زنجبیل و... ک با نبات بخوری.توی پریودی حمام نکنید جای سرد نشینید و پیاده روی داشته باشید و فعالیتتونو بالا ببرید تا رحم پاکسازی کامل بشه.توی پریودی هرروز کاچی مغزدار درست کنید بخورید من روز اول ی قابلمه درست میکنم و روزای بعد تااخر پریودیم یکمیشو گرم میکنم هرروز میخورم.طرز تهیه داره خاسیند میگم.هرروز دوسین ناشتا بخور (سیاه دونه 
خب شاید واقعا اون شخص گفته باهات ازدواج میکنم! اما ابروریزی نداره خب  زن آزاد بوده میتو ...

اخه این چندسال خواستگاری خوب وموجه داشته الان میگه اون نذاشته گفته همرو رد کن وخودش جدیدا رفته زن گرفته

اخه این چندسال خواستگاری خوب وموجه داشته الان میگه اون نذاشته گفته همرو رد کن وخودش جدیدا رفته زن گر ...

چقدر بعصی خانما ساده دل هستن

واقعیت این است که مابرای رنج کشیدن متولد شده ایم اما به دنبال لذت میگردیم.پس تنها راه ادامه دادن لذت بردن از رنج هاست 
اخه این چندسال خواستگاری خوب وموجه داشته الان میگه اون نذاشته گفته همرو رد کن وخودش جدیدا رفته زن گر ...

خب دیگه پس واقعا حق داره شاکی باشه اما خب شکایتش به جایی نمیرسه 

آدمی که شمارو نصیحت میکنه در واقع داره با خودش تو گذشته صحبت میکنه🎭