2777
2789
عنوان

طلاق

806 بازدید | 62 پست

منو همسرم میخواییم جداشیم

من ازش خیانت دیدم روانی شدم دوهفته نمیداشتمش شبا بخوابه چون همش چرا تو سرم بود که چرا خیانت کرد چرا واقعا

۱۴ روز پیش منو اورد خونه بابام به خوشی که بریم تفریح،بامامانش اینا رفتن که جایی کارداشتن دیدم دیگه گوشیشو جواب نداد،بعدم مامانش جواب داد که دل پسرمو خون کردی دیگه نمیذارم برگرده

الان نه پیامی میده ن جواب گوشی کسیو میده،میگه فقط جدابشیم

خیلیم رفیق باز هست همش با رفیقاشه 

با منشیش میزد و میخورد همون موقع ک من توخونش بودم

دلم خونه،نمیتونم فراموشش کنم قلبم داره کنده میشه

اصلا موندم چکار کنم هرچی پیام میدم بهش انگار نه انگار

بهترینا بعد از بدترینا اتفاق میفته😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببخشید ولی غلط کرده ..اگه شرایطشو داری طلاق بگیر.زندگی با یه آدم خائن عذابه واقعا

خانوادم خیلی حمایتم میکنن ولی اخه اون با خواعش و التماس ازم خواست قبولش کنم ولی اخرشم این شد

عزیزه چ مادرشوهری گوهی...و چ شوهره بیشعوری ک گذاشته و رفته..توکاری نکن بذار تااون درخاست طلاق بده..ش ...

خب مدارکمم دستشه 

من تا کی بلاتکلیف بمونم

مادرشم خیلی دخالت میکنه 

ولش کن

اهمیت نده

الآن قانون با شماست

چون شما خودت از خونش نیومدی بیرون

ایشون آوردت

برو جهیزیتو بیار

دادگاهم برو شکایت ترک انفاق کن

همین

این نیز بگذرد👆غر نزن، قر بده 👆 سلام و درود فراوان به ملّت عزیز و بزرگ ایران🇮🇷به شما سه تبریک عرض میکنم:1️⃣تبریک پیروزی بر رژیم جعلیِ صهیونی و له کردن او2️⃣تبریک پیروزی ایران بر رژیم آمریکا و سیلی سخت به گونه اوو 3️⃣تبریک به شما ملت ایران بابت اتحاد فوق‌العاده، یکصدایی و ایستادن شانه به شانهایران کشور قوی، پهناور و دارای تمدّن کهنی است؛ ملّت ایران ، عزیز و پیروز است و عزیز و پیروز خواهد بود به توفیق الهی.🏡 

مدرشو دربیار مهریه تو تا اخر ازش بگیر هر کاری دوس داره میکنه یعدش میخواد طلاقت بده اصلا رحم نکن

فک میکنه من میشینم ک اون هر کاری بکنه