2777
2789
عنوان

دندون

88 بازدید | 13 پست

سلام صبحتون بخیر

راه حلی دارین بگین دندونم از دیروز چرک کرده و دندونم درد میکنه صورتم یکم باد کرده چیکار کنم لعنتی هم دردش هم چرک کردنش هم ورمش عصابم باعثم نذاشته 😣😭😷

میشه برای منم صلوات بفرستین برای خوب شدن ❤زندگیم❤ دعا کنین التماس دعا دارم💚                            اگه فرستادین بگین منم براتون صلوات بفرستم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واسه دردش نمک و فلفلو به مقدار مساوی قاطی کن یه کم آب بریز خمیری بشه بزار محل درد سریع دردو میکشه 

من امتحان کردم

بعدشم برو دکتر تا چرک خشکن بده

❤ وقتی که عاشق شی قلبت گرفتاره ..... اما گرفتاریش جذابیت داره ❤                                   وزن فعلی : ۶۳/۷۰۰ 😕 وزن هدف ۵۷😃😍  من میتونمممم💪

عزیزم اگ دیکلوفناک ۱۰۰ داری شیاف کن ،بعدش هم آموکسی سیلین با مترونیدازول هر ۸ ساعت بخور ،(ی دقیقه اینور اونور نشه،ساعت بزار رو یادآور که یادت نره)آب نمک غلیظ بزن هر دفعه هم بزار تو دهنت ۲۰ ثانیه باش،ژلوفن هم خوبه مصرف کن

😂😂😂
😂😂😂😂😂😂خودم پرستارم ،همسرم پزشکه 

زلوفن میگن عوارض داره نحوریم برا تسکین درد؟

توکل بر خدایت کن کفایت میکند حتمااگر خالص شوی با او صدایت میکند حتمااگر بیهوده رنجیدی از این دنیای بی رحمیبه درگاهش قناعت کن, عنایت میکند حتمادلت درمانده میمیرد, اگر غافل شوی از اوبه هر وقتی صدایش کن حمایت میکند حتماخطا گر میروی گاهی, به خلوت توبه کن با اوگناهت ساده میبخشد, رهایت میکند حتمابه لطفش شک نکن گاهی, اگر دنیا حقیرت کردتو رسم بندگی آموز, حمایت میکند حتمااگر غمگین اگر شادی, خدایی را پرستش کنکه هر دم بهترینها را, عطایت میکند حتما
هر ۸ساعت حداقل به مدت ۴روز آموکسی سیلین،هر۶ساعت مفانومیک اسید،هر ۸ساعت میترو نیدازول ،برای تسکین درد ...

ممنون عزیزم

میشه برای منم صلوات بفرستین برای خوب شدن ❤زندگیم❤ دعا کنین التماس دعا دارم💚                            اگه فرستادین بگین منم براتون صلوات بفرستم 
عزیزم اگ دیکلوفناک ۱۰۰ داری شیاف کن ،بعدش هم آموکسی سیلین با مترونیدازول هر ۸ ساعت بخور ،(ی دقیقه ای ...

ممنون عزیزم

آموکسی کلاو بخور و آزیترومایسین ،،،روش لیدوکائین اسپری کن اگه داری یا دنتافورت

ممنون عزیزم