2777
2789
عنوان

کمککک

162 بازدید | 16 پست

سلام دخترم دو سالشه مریض شده  عفونت روده خیلی حالش بده دو بار بردم دکتر دیروز که فقط تب شدید بود  و بی حالی حالا که داروهاشو دادم تبش قطع شده انگار دل پیچه داره دائم به خودش میپیچه و جیغ و گریه شدییید دارم دیوونه میشم این چه دردیه کسی گرفته میدونه بخاطر چیه؟

البته تا وقتی درد سراغش نیومده خیلی خوبه عادی عادی بازی میکنه ولی انگار یهو سراغش میاد یه جیغ و گریه هایی میکنه دلم میسوزه بچم اذیت میشه😭😭😭😭

خدایا شکرت برای سلامتی و آرامش همیشگی من و همسرم و دخترم...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

براش حمد و آیت الکرسی میخونم ولی شرمنده از مشکلش سر درمیارن ایشالا زود خوب سه

🖤🖤چه تهران چه غزه قاتل یکیست #ایران تسلیت🖤🖤🔯 فرق تفکر صهیونیستی با آپارتاید:👤 آپارتاید سیاه‌پوستان را انسان می‌دانست ولی نژاد سفید خود را برتر از سیاهان قلمداد می‌کرد.🔯 صهیونیسم کل غیریهودیان را انسان نمی‌داند بلکه حیوانات ناطق و انسان‌نما می‌داند که خدا آنها را در کنار چهارپایان برای خدمت به یهودیان خلق کرده است.🐎 در کتاب تلمود کتاب شریعت صهیونیست‌ها نطفه غیر یهودیان مثل نطفه اسب است و خانه‌هایشان حکم طویله را دارد.👥در زمانی که پیامبری که منتظرشان هستند ظهور کند هر یهودی ۲۸۰۰ برده (حیوانات ناطق) خواهد داشت.
چرا عفونت گرفته قبلش مشکلی داشت؟

نه عزیزم عفونت میوه های این فصله هندونه و آلوچه و اینا دختر خواهرمم گرفت دکتر گفت تا اخر این فصل همه میگیرن ولی درد بدیه خیلی

نه عزیزم عفونت میوه های این فصله هندونه و آلوچه و اینا دختر خواهرمم گرفت دکتر گفت تا اخر این فصل همه ...

عزيزم من باردارم يني ميوه ها الودس نبايد بخورم؟

برا ني نيتون ٣تا حمد خوندم ايشالا ك خوب بشن

عزيزم من باردارم يني ميوه ها الودس نبايد بخورم؟ برا ني نيتون ٣تا حمد خوندم ايشالا ك خوب بشن

مرسی گلم 

نمیدونم به خدا به دکتر گفتم واگیرداره گفت نه بخاطر ویروس میوه هاست تو این فصل.. برای بزرگسالا فکر نکنم خیلی سخت باشه با یکم دوای خونگی هم خوب میشه بچها سخته براشون حالا شما بارداری رعایت کن عزیزم ایشالله که چیزی نمیشه😚

اگر توی داروها دی سیکلومین داده حتما سروقت بده اون پیچش روده رو آروم میکنه ان‌شاءالله زود خوب میشه

نه عزیزم نداده بهش