2777
2789

حس میکنم یه مدتهاز خدا فاصله گرفتم ولی اون مدتی که باهاش مانوس بودم همه چیز خیلی بهتر بود

ممنون میشم اگر برای خوشبختی و عاقبت بخیریم و آرامش دلم دعا کنید🙏انشاالله خودتونم به هر چی می‌خواهید برسید🌹

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اون روزایی که اول وقت میخونم آرامش میگیرم..❤

خدایا به اندازه ی مهربونی و بزرگیت شکررررررت که معجزه قشنگی که منتظرش بودیم رو بهمون دادی💜   💜یاجوادالائمه💜یافاطمه معصومه💜یاضامن آهو💜مرررررررسی واسه خواب قشنگ و ضمانت نامه و اشک شوق و ذوق از ته دلی که بهمون هدیه کردین   

خیلی خوب بود معجزه ای واقعی از حدا دیدم امواج مثبت تو زندگیم زیاد شد

من اهل ناخن کاشتن وارایش هر دق بودم ولی با عشق خدا ناخن کنار گذاشتم ادایش نکردم تنبل نباشم واسه نماز خیلی خوب لود خیلی عاشق خدا شدم بیشتر از گذشته 

از خدا تو همه نمازام مدتهاس یچیزی میخام که دست خالی برم میگردونه ترخدا دعا کنید امیدم و ناامید نکنه فقط تنها امیدم به خداس

یه خانواده ای در حقم خیلی ظلم کردن اونقدری که شبام با اشک خاتمه پیدا میکنه و روزهام با اشک شروع میشه خدایا اشک هام رو با گرفتن تقاصم ازشون تمام کن
خیلی خوب بود معجزه ای واقعی از حدا دیدم امواج مثبت تو زندگیم زیاد شد من اهل ناخن کاشتن وارایش هر دق ...

چ عالی حرفات حس و حال خوبی ب آدم میده واقعا ب  آرامش واقعی میرسه آدم

اینی که میخوام بگم درمورد اول وقت بودن نیس ولی از زبان همسرمه که کاهل نماز بود میگه از وقتی نمازخون شدم خیلی برکات تو زندگیم دیدم ودقیقا همینم هست یعنی ۱۸۰ درجه تو رفتاراش تغیرر کرده روبه مثبت شدن.تو خانواده وفامیل همسرم زندگیمون مورد تاییده نسبت به بقیه.همش لطف خدا وتاثیر نمازخون شدن همسرم.

چ عالی حرفات حس و حال خوبی ب آدم میده واقعا ب  آرامش واقعی میرسه آدم

فدات شم واقعا تاثیر داشت تو زندگیم حتی چهرهام عوض شد خیلیا متوجه تغییر چهره ام شدن هیچکس بالاتر از خدا نیست وقتی نماز میخونم خدارو کنارم میبینم وقتی غمم زیاده ازش میخوام بیاد باهام حرف بزنه و واقعا غمو از دلم میبره الان ی ماهه نمیخوابم تا اذان صبح میترسم واسه نماز صبح خوابم ببره من معجزشو دیدم خیلی حس قشنگیه من عاشق خدام