بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
خدایا به اندازه ی مهربونی و بزرگیت شکررررررت که معجزه قشنگی که منتظرش بودیم رو بهمون دادی💜 💜یاجوادالائمه💜یافاطمه معصومه💜یاضامن آهو💜مرررررررسی واسه خواب قشنگ و ضمانت نامه و اشک شوق و ذوق از ته دلی که بهمون هدیه کردین
اینی که میخوام بگم درمورد اول وقت بودن نیس ولی از زبان همسرمه که کاهل نماز بود میگه از وقتی نمازخون شدم خیلی برکات تو زندگیم دیدم ودقیقا همینم هست یعنی ۱۸۰ درجه تو رفتاراش تغیرر کرده روبه مثبت شدن.تو خانواده وفامیل همسرم زندگیمون مورد تاییده نسبت به بقیه.همش لطف خدا وتاثیر نمازخون شدن همسرم.
چ عالی حرفات حس و حال خوبی ب آدم میده واقعا ب آرامش واقعی میرسه آدم
فدات شم واقعا تاثیر داشت تو زندگیم حتی چهرهام عوض شد خیلیا متوجه تغییر چهره ام شدن هیچکس بالاتر از خدا نیست وقتی نماز میخونم خدارو کنارم میبینم وقتی غمم زیاده ازش میخوام بیاد باهام حرف بزنه و واقعا غمو از دلم میبره الان ی ماهه نمیخوابم تا اذان صبح میترسم واسه نماز صبح خوابم ببره من معجزشو دیدم خیلی حس قشنگیه من عاشق خدام