2777
2789
عنوان

فیلم

87 بازدید | 13 پست

اجتماعی ایرانی چی سراغ دارید خوب باشه

بیایید با دفاع از حق خود و قدر خود را دانستن حق از دست رفته ی خود را بر گردونیم....                                                                                                                 مردم تمام تبعیض های جنسی خودشونو با یه کلمه ثابت میکنن سنت و دین در صورتی که تو هیچ سنت و یا دینی درمورد اینکه حقوق مرد از زن بیشتره صحبت نشده            (چیماندا انگوزی ادیشی)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هندی ترکی میخوای

میخوام با خانواده ببینم

بیایید با دفاع از حق خود و قدر خود را دانستن حق از دست رفته ی خود را بر گردونیم....                                                                                                                 مردم تمام تبعیض های جنسی خودشونو با یه کلمه ثابت میکنن سنت و دین در صورتی که تو هیچ سنت و یا دینی درمورد اینکه حقوق مرد از زن بیشتره صحبت نشده            (چیماندا انگوزی ادیشی)

نهنگ عنبر طنز درام اجتماعی

دربند

مخاطبشو خدا میدونه کیه 👈👈نفرین بلد نیستم .. فقط دعامیکنم بشی اینی که الان منم (خدایا ب بزرگی و عزتت قسم وقتی میبخشم که بلایی که سرم اورد سرش بیاد و من ببینم) 

سرخ پوست

ابد ویک روز

فصل نرگس

زرد

خط ویژه

عصر یخبندان

نفس

گشت

یادتون باشه نوشته بودم بالغ برپنج نفر از این کاربری استفاده میکنن؟! جالب اینجاست نوشته بودم قضاوت هم نکنید.. اما خب نظر های تند وبی ادبانه خیلی دل آدمو میشکنه..لطفا هرکس کنجکاوی راجع به این چند نفر داشت بهمون پیام بده تا خیلی قشنگ براش توضیح بدیم...تا شاید از شر قضاوت های(امضات یعنی هرچی گفتم باور کنین) راحت بشیم...                                    ممنونم ازتون💓
باخانواده اگه میخوای ببینی مطرب

دیدم

سرخ پوست ابد ویک روز فصل نرگس زرد خط ویژه عصر یخبندان نفس گشت

به اضافه لاتاری

نون و پنیر و پونه                                                              کپک زدیم تو خونه                                                    
به اضافه لاتاری

خوش به حالت که انقدر ریاضی دوست داری!!😂😂

یادتون باشه نوشته بودم بالغ برپنج نفر از این کاربری استفاده میکنن؟! جالب اینجاست نوشته بودم قضاوت هم نکنید.. اما خب نظر های تند وبی ادبانه خیلی دل آدمو میشکنه..لطفا هرکس کنجکاوی راجع به این چند نفر داشت بهمون پیام بده تا خیلی قشنگ براش توضیح بدیم...تا شاید از شر قضاوت های(امضات یعنی هرچی گفتم باور کنین) راحت بشیم...                                    ممنونم ازتون💓
خوش به حالت که انقدر ریاضی دوست داری!!😂😂

😂ممنون😂ولی به جاش ا  درسای حفظی متنفرررررررم 😭😭😭😭پدرم در میاد سرشون

نون و پنیر و پونه                                                              کپک زدیم تو خونه                                                    
😂ممنون😂ولی به جاش ا  درسای حفظی متنفرررررررم 😭😭😭😭پدرم در میاد سرشون

من از اوناهم متنفرم...

من فقط دوست دارم بسازم..یه چیزی خراب شه دوباره از اول بسازمش..طراحیش کنم خودم وسیله هاشو بسازم خودم کاملش کنم...

برم پایین برم بالا..اینور اونور..

خلاصه...

کلا از یه جا نشستن و درس خوندن خوشم نمیاد..