2777
2789
عنوان

کنکور

114 بازدید | 17 پست

سلام دوستان. میخوام امسال کنکور بدم. خیلی استرس دارم و با دوتا بچه کوچیک خیلی درس خوندن برام سخته. بنظرتون موفق میشم؟ نمیدونم بخونم یا نه.خیلی علاقه دارم به تحصیل ولی این دوتافسقلی دست و پای منو بستن.از یه طرف کار خونه ،از یه طرف بچه ها. نمیدونم میتونم یا نه! کسی اشنا داشتین که شرایط منو داشته و کنکور داده باشه؟ نظر خودتون چیه؟

چه رشته ای میخوای؟

اینقدر بدم میاد از اینایی که به زندگیه بقیه گیر میدن که نگووووو.همش میخوان بگن چون ما این کارو کردیم بقیه هم باید این کارو بکنن در غیر این صورت بی خانواده و بی فرهنگ و اینجور چیزان.گلم تو راه خودتو برو ما هم راه خودمونو میریم.😎😎😎

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

رشته تجربی خوندم،البته شش سال پیش دیپلم گرفتم و کارسناسی در زیرشاخه انسانی دارم. ولی دوس دارم پیراپز ...

اگه پیراپزشکی میخوای که باید یه نفر کمک کارت باشه خودتم خیلیییییییییی تلاش کنی.ولی غیر ممکن نیست

اینقدر بدم میاد از اینایی که به زندگیه بقیه گیر میدن که نگووووو.همش میخوان بگن چون ما این کارو کردیم بقیه هم باید این کارو بکنن در غیر این صورت بی خانواده و بی فرهنگ و اینجور چیزان.گلم تو راه خودتو برو ما هم راه خودمونو میریم.😎😎😎
اگه پیراپزشکی میخوای که باید یه نفر کمک کارت باشه خودتم خیلیییییییییی تلاش کنی.ولی غیر ممکن نیست

راستش من دور از خانواده ام و جز شوهرم که کل روز سرکاره کسیو ندارم. تقریبا یه استان محروم هستم. بخاطر همین میگم شاید اینجا با این شرایط استان بتونم دانشگاه ازاد همینجا قبول بشم. 

افرین. برام دعاکنید. اون اشناتون کلاس و تست و مشاور هم میرفت؟

امیدت به خدا باشه عزیزم و تلاشتو کن..کم نبودن کسانی با شرایط شما که موفق شدن..هیچوقت نا امید نشو و با انگیزه جلو برو

فقط خدا..

افرین. برام دعاکنید. اون اشناتون کلاس و تست و مشاور هم میرفت؟

فک کنم قلمچی میرفت

انشاالله که بهترین رتبه رو بیاریم هردومون😁

آخه منم متاهلم ولی امسال میخوام کنکور بدم

دل اگر تیره نباشد،همه دنیاااست بهشت...❤🍃
به به. پس هم دردیم .شما چی میخواین قبول شین؟ از کی شروع کردین به خوندن؟

از اول فروردین شروع کردم

ارزومه فرهنگیان قبول شم

دارم خیلی فشرده میخونم

از اول فروردین شروع کردم ارزومه فرهنگیان قبول شم دارم خیلی فشرده میخونم

انشاالله موفق بشی عزیزم. من چون چند ساله از کتابا دور بودم تقریبا درسارو فراموش کردم. نمیدونن باید چطوری بخونم از کجا شروع کنم. شما تازه مدرسرو ت کردین؟ رشتتون چیه؟

انشاالله موفق بشی عزیزم. من چون چند ساله از کتابا دور بودم تقریبا درسارو فراموش کردم. نمیدونن باید چ ...

به نظر من اووولین کاری که باید انجام بدی اینه که بری مشاور تحصیلی

میخوای ۱۴۰۰ کنکور بدی یا امسال؟