2777
2789
عنوان

خاطرات دوران حاملگیم😂

| مشاهده متن کامل بحث + 312 بازدید | 37 پست
مگه چي شد؟؟

با بتای پایین افتادم رو خونریزی و تمام

بهترین روز زندگیم روزیه که به عشقم بگم بابا شده . از بهمن ۹۷ منتظرم. روز ۱۴۰۰/۲/۹ خدا برامون معجزه کرد و به عشقم خبر بابا شدنش رو دادم.نی نی من ۱۴۰۰/۴/۴ قلب نی نی من از حرکت وایساد و من همچنان منتظرم
ممنون عزیز میدونی چیه من مادرم فوت شده تو بچگیم پدرمم زن گرفته و من رابطه خوبی با پدرم و نامادریم ...

عزیزم محتاج چیه اصن فامیل در حد ی سلام و علیک باش تموم 

همین ک الان تو خوشبختی کافیه ناراحت نباش بزار روح مادرتم شاد باشه خدا روحشو شاد کنه

زندگی بعد ازدواج فقط شوهر و بچهاتن سعی کن اصلا فکر نکنی ب فک و فامیل استرس و ناراحتی به نی نی منتقل میشه ها شاد باش

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ای وای چراا

انشالله خدا به همه صحیح و سالم بده

با بتای پایین افتادم رو خونریزی و دیگه بقیش معلومه

بهترین روز زندگیم روزیه که به عشقم بگم بابا شده . از بهمن ۹۷ منتظرم. روز ۱۴۰۰/۲/۹ خدا برامون معجزه کرد و به عشقم خبر بابا شدنش رو دادم.نی نی من ۱۴۰۰/۴/۴ قلب نی نی من از حرکت وایساد و من همچنان منتظرم
عزیزم محتاج چیه اصن فامیل در حد ی سلام و علیک باش تموم  همین ک الان تو خوشبختی کافیه ناراحت نب ...

پس اگه خدای نکرد کاری چیزی داشتم به کی بگم کمکم کنه البته زیاد نگران دوران بارداریم نیستم بیشتر نگران زایمانم هستم که یه خانوم باید باشه و کمکم کنه یک ماه اول همه میرن خونه مادرشون 

ماانشون کمکشون میکنن من کیو دارم کمکم کنه...  

♡خدایا شکرت♡

مادر یا خواهر شوهرت چطورن باهات؟ 

مادرشوهرم پیره و نمیتونه خواهرشوهرمم مجرده اونقدر صمیمی نیستیم

نه اینکه مشکلی داشته باشیم زیاد از اول ازدواجم صمیمی نبودیم از اون آدمایی هستن که زیاد با کسی صمیمی نمیشن

♡خدایا شکرت♡