2777
2789
عنوان

اختلاف پدر و مادر

216 بازدید | 10 پست

پدر مادر من 26 سال زندگی کردن 

الان فقط منتظرن منو داداشم ازدواج کنیم تا برن طلاق بگیرن 

چجوری میشه آرامش رو تو خونه برقرار کرد 

جو خونه سال هاست خرابه   

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

باید ریشه اختلاف رو پیدا کرد؟ 

دلیلش رو پیدا کن اونوقت برای برطرف شدن اختلاف تموم تلاشت دو کن

نازنیڹ زهـرا هستمـ😎..میشہ واسہ همسنگرهاے همسرمـ یہ صلواتـ بفرسے آبجے؟❤🙏...خوشحال باش بانو تو برگزیده ے حضرتـ زهرایے تو انتخابـ شده ے مادرساداتے انتخابتـ ڪردڹ براے حجابـ براے نجابتـ😍❤ با حجابتـ لبخنــد رو به لبـ هاے مہدے زهـراس بیار خواهری باشہ؟😊 مڹ عاشقـانہ رهبرمـ رو دوستـ دارمـ و بہ وجودشوڹ افتخار میڪنمـ(امامـ خامنہ اے❤)سربازے رو از ذوالفقار علے یاد بگیریمـ(شہید حاج قاسم سلیمانے)😊!! چشمـ دشمنانشوڹ ڪـــوووور😌.... مجنـــــوڹ العبــــــاس ام😍🙋 ڪربلاے بہشتـ مڹ در زمینہ... 😍😢

هیچ جوره

" تو مرا آزردی !...که خودم کوچ کنم از شهرت !تو خیالت راحت !میروم از قلبت!میشوم دورترین خاطره در شبهایت !تو به من میخندی !و به خود میگویی ، باز می آید و میسوزد از این عشق ولی...برنمی گردم ، نه !میروم آنجا که دلی بهر دلی تب دارد ...عشق زیباست و حرمت دارد ... "  (سهراب سپهری)

مشکلشون چیه

من بعضی وقتا اینقدر سررچیزای چرت دعوا میکنن اهمیت نمیدم

انسان  در انتخاب، آزاد آفریده شده است   تا زمانیکه شخصی به من آسیب وارد نکند اجازه ندارم رفتار  و عقاید  او را نقض کنم یا به آنها توهین کنم   والا افزایش وزن هم به اندازه کاهش وزن سخته ،اگه ما لاغرا میتونستیم سریع به وزن ایده آلمون برسیم پس چرا اینقدر از انداممون ناراضی هستیم؟ 

دعای همه روزای کودکی و نوجوانی من آشتی کردن مامان بابام بود،مامانم ازین زنای بی سیاست بود که مدام قهرای طولانی میکرد و بابا ازون مردای بیخیال که ناز کشیدن بلد نبود

خداروشکر الان که پا به سن گذاشتن خیلی بهتر شدن و کم پیش میاد قهر کنن