2777
2789
عنوان

راهنمایی

108 بازدید | 5 پست

سلام.دخترم سه ماه و نیمه است،از یک ماهگی طبق تشخیص دکترا گفتن به لبنیات حساسیت داره ومن نباید بخورم به خودشم طبیعتا نباید بدم،از چند هفته پیش چون خیلی ریزه است من فکر کردم که شاید کمبودی داره که رشد نمی کنه سعی کردم حریره بادام بدم ولی به اونم حساسیت داره و خیلی حالش بد میشه حالا دیگه نمیدونم چیکار کنم..مشورت بدین چه کنم با این موجود بدغذا سوپو هم خیلی بد خوری میکنه فقط برای چایی خیلی مشتاقه 

بعضیا میفهمن نفهمن ولی نمیفهمن که ما میفهمیم نفهمن اینا دیگه واقعا اَمَن یُجیب ...لازمن..برای شفای تمام مریضها روحی روانی وجسمی صلوات...

ببین گلم این چیزی که میگم تجربه شده و جواب داده...عدم از نماز مغرب عشا،یه دو رکعت نماز نیت کن برای خواستگار خوب رکعت اول حمد و یس رکعت دوم حمد و یس بعد که نماز تمام شد برو سجده و با خلوص نیت از خدا بخواه همون آدمی که مشخصاتش برات مهمه..خیلی زود جواب میگیری..

خدای مهربونم از اینکه این همه دوسم داری ازت ممنونم😘

سلام این نظر شما تو تاپیکی دیدم قفل بود

میشه توصیح بدید اسم نمازش چیه؟

بعد دقیقا همون فرد با مشخصاتی که گفتیم تو سجده میاد؟ یا فقط خواستگار؟ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام این نظر شما تو تاپیکی دیدم قفل بود میشه توصیح بدید اسم نمازش چیه؟ بعد دقیقا همون فرد با مشخصا ...

نه گلم یکی از آشناهای ما رفته بود زیارت یه نفر این نماز رو بهش معرفی کرده بود و گفته بود یه مدت رو این نماز مداومت کن و با خلوص نیت از خدا بخواه حاجت میگیری،این آشنای ما هم انجام داد و بعد از عقدش می‌گفت،این آقا(شوهرش)خیلی از خصوصیاتی که همیشه آرزو داشتم شوهرم داشته باشه رو داره 

بعضیا میفهمن نفهمن ولی نمیفهمن که ما میفهمیم نفهمن اینا دیگه واقعا اَمَن یُجیب ...لازمن..برای شفای تمام مریضها روحی روانی وجسمی صلوات...
نه گلم یکی از آشناهای ما رفته بود زیارت یه نفر این نماز رو بهش معرفی کرده بود و گفته بود یه مدت رو ا ...

خب عزیزم اسم نماز چیه ؟

تو هررکعت بعد حمد یس بخونم؟

منظورتون از نه چیه؟ 

چون من خواستگار نمیخوام میخوام دقیقا همون مشخصات بیاد

خب عزیزم اسم نماز چیه ؟ تو هررکعت بعد حمد یس بخونم؟ منظورتون از نه چیه؟  چون من خواستگار نمی ...

باور کن من ازش اسم نماز نپرسیدم..آره تو هر رکعت بعد از حمد سوره یس بخون..اون دختر خانم آشنای ما براش خیلی جالب بود،میگفت من هربار از خدا طلب میکردم مردی همسرم بشه قدر قیمت پاک بودنم بدونه..صادق و مهربونه و خانواده دوست باشه..والان همسرم(شوهرش) دقیقا همینطوره..حدودا چند ساله که ازدواج کردن و زندگی خوب و آرومی دارن کنار هم..نمی‌دونم درست منظورمو رسوندن بهتون یا نه