2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

😂😂😂😂میترسی

وقتی فیلمشو دیدم تا چند شب وقتی میرفتم اشپزخونه ب همسرم میگفتم بیا بریم همراهم حالا از همه جای خونه میشد اشپزخونه رو دید..گاهی فک میکردم شوهرم همون انابله تسخیر شده

اره ترسناک هست من ترسناک دوست دارم😕😕😕

ترسناک نیست 

ولی فراماسونر ها یادم افتادن با دیدنش 

و گفت: محبت درست نشود مگر در میان دو تن؛ که یکی دیگری را گوید: «ای من»⁦♥️⁩
بده خوب

اگه سوال میکنید سلیقه هامتفاوته شایدشمادوس داری ولی من نمی پسندم به نظرم جالب نیس 

وقتی رفاقتتون بایکی تموم میشه،همه ی رازهاتون رو پیش خودتون نگه دارید،،،پایان رفاقته، پایان شرافت که نیست ،،   ،  ،،،،   جهان دیوانه ای بی درد سر میخواست ما بودیم ،،،ما پشت همان دست که پوچ است زدیم

وقتی فیلمشو دیدم تا چند شب وقتی میرفتم اشپزخونه ب همسرم میگفتم بیا بریم همراهم حالا از همه جای خونه ...

منم میترسیدم اما چیکار کنم هم دوست دارم هم میترسم 

سلام😐
نه عزیزم منظورم اینه که بد هست به نظرت چرا😕😕

چون حس منفی داره وادم فکر میکنه با یه شخص نرمال مواجه نیس البته چون پرسیدیدگفتم بهیچوجه قصدم بی ادبی نیس

وقتی رفاقتتون بایکی تموم میشه،همه ی رازهاتون رو پیش خودتون نگه دارید،،،پایان رفاقته، پایان شرافت که نیست ،،   ،  ،،،،   جهان دیوانه ای بی درد سر میخواست ما بودیم ،،،ما پشت همان دست که پوچ است زدیم

😂😂😂😂😂😂خواسته بترسونه باو😂😂

اره فک میکنه اینجوری من دیگه فیلم نمیبینم ولی وقتی میره سرکار میبینم تا میاد خاموش میکنم شب ک میشه میبینه من دارم زیادی دوروبرمو نگاه میکنم میفهمه

چون حس منفی داره وادم فکر میکنه با یه شخص نرمال مواجه نیس البته چون پرسیدیدگفتم بهیچوجه قصدم بی ادبی ...

نه عزیزم چه بی ادبی هر کی یه نظری داره و نظرش محترمه

سلام😐