2777
2789
عنوان

کی مث من دلش گرفته بیاین حرف بزنیم باهم

| مشاهده متن کامل بحث + 438 بازدید | 117 پست
چقدر بیشعوره سه سال پیش بچت چند سالش بود؟ خودت ازدواج نکردی؟

چرا ازدواج کردم... ولی الانم خوشبختی رو حس نمیکنم..... و مثل خواهر کوچکتر به همه توصیه میکنم خواهش میکنم که به هيچ عنوان با مرد بچه دار ازدواج نکنن

برام دعا کنید لطفا 🙏🙏🙏هیچ وقت تا حالا احساس خوشبختی نکردم. دعا کنید زندگی م جوری بشه که میخوام.... ان شاء الله شمام هرچی از خدا میخوای ن بهتون بده و ب مراد دلت ون برسین 
خدا ک دل بندشو نمیشکنه دورت بگردم اون عاشق بنده هاشه  میدونم حرفام تکراریه و اینارو قبلن کسی ب ...

ممنونم خانمم.... ولی اگر میدونستی چقد بد بخت بودم و هستم درکم میکردی

برام دعا کنید لطفا 🙏🙏🙏هیچ وقت تا حالا احساس خوشبختی نکردم. دعا کنید زندگی م جوری بشه که میخوام.... ان شاء الله شمام هرچی از خدا میخوای ن بهتون بده و ب مراد دلت ون برسین 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوب گلم محله.. کوچه.. خیابان اینا هم رو قیمت تاثیر داره

اره ميدونم خانومم حتي طبقه هم تاثير داره ، ميريزم بهم اين چيزا رو ميبينم اخه ميتونم بگم همه سرمايه مون بود اون ، طلا فروختيم از هر کس بدوني قرض گرفتم البته قرصا رو تا حدودي داديم ، هفته قبلي به املاکي سپردم براي فروش ، اينجوري ميميرم تا يه سال ديگه

منم همینطور قبلا باحجاب و اهل نماز و روزه از این بودم ک نماز شب میخوندم اما الان هیییییچی 

من دلم از خدا شکسته کفر نباشه ولی به عدالتش دیگه ایمان ندارم

چرا ازدواج کردم... ولی الانم خوشبختی رو حس نمیکنم..... و مثل خواهر کوچکتر به همه توصیه میکنم خواهش م ...

ای بابا خیلی ناراحت شدم😔😔😔

انشالله هرچه زودتر تو زندگیت معجزه بشه وبه ارامش برسی وشوهرسابقت سرعقل بیاد وبزاره بچتو ببینی

از خدا کمک بخواه حتما کمکت میکنه

اره ميدونم خانومم حتي طبقه هم تاثير داره ، ميريزم بهم اين چيزا رو ميبينم اخه ميتونم بگم همه سرمايه م ...

خوب اگر هم گرون خریده باشین باز ارزش نارحت کردن خودتو نداره.... نمیتونید با یه بهانه به صاحب ش پسش بدین

ای بابا خیلی ناراحت شدم😔😔😔 انشالله هرچه زودتر تو زندگیت معجزه بشه وبه ارامش برسی وشوهرسابقت سرعق ...

باور کن دیگه نمیتونم از خدا چیزی بخوام چون تا حالا هیچ کدوم از خاسته هامو نداده بهم..... ممنونم گلم

اخه همه پولمون بود کلي ماهانه بايد قسطشو بديم بعد ميترسم بياد پايين ميترسم فروش نره هزار تا فکر

با این افکارت داری لذت و ذوقی ک تو خونه جدید هس رو از بین میبری...با غصه خوردن این چیزایی ک گفتی حل میشه؟!

خدا هست🙂
سند زديم سندش هفته قبلي اومد

ایشالا اگه گرون هم خریدین یه جای دیگه خدا برات جبران کند