2777
2789

اصن حالِ دلم خوب نیس...انگیزه هیچ کاری رو ندارم...فقط میخوام بخوابم و بخوابم وبخوابم و در اخر هم بیدار نشم...

حس میکنم دیگه هیچی خوشحالم نمیکنه...دوساعت پیش اهنگ گذاشته بودم واسه خودم و میرقصیدم ک مثلا حالم خوب شه اما با تماس تلفنی ک داشتم همه چی برگشت ب همون حالِ بد...

کسیو نداشتم باهاش حرف بزنم متوسل شدم ب شما مرسی ک هستین

خدا هست🙂

چقدر شبیه همیم😞😞

...negar❤yalda...دوتا دیوونه🙈❤... تنهادلیل زندگیمی بهترینم..yalda..❤🙈...بی تو حتی ی ثانیه ام ممکن نیست...همیشه در ❤ من هستی...❤negar❤ نفس من دیگه به نفسای تو بنده😘به زندگیم با بودنت معنا بده🙈

منم دلم گرفته 

برام دعا کنید لطفا 🙏🙏🙏هیچ وقت تا حالا احساس خوشبختی نکردم. دعا کنید زندگی م جوری بشه که میخوام.... ان شاء الله شمام هرچی از خدا میخوای ن بهتون بده و ب مراد دلت ون برسین 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوس داری بگو چی باعث شده دلت حالش خوب نباشه عزیزم؟

هیچ وقت تنهایی زندگی عادت نشد !از روزی ک فهمیدم  تنها افریده شدیم تا امروز زجر کشیدم فقط گاهی تونستم ذهنمو منحرف کنم از اصل قضیه اما تنهایی انکار ناپذیر بود همیشه ...توهم تنهایی مث من !

عزیزم الان ی دختر خانومی تاپیک زده بود ک افسردگی دارم و اعتماد بنفسم پایینه کمک کنید 

منم بهش گفتم درخاست دوستیمو قبول کن 

کلییی حرف بارم کرد ک برو با عمت دوس شو و کلی چرت دیگه

والا ادم میمونه اصن😑😐

شما مشکلت چیه 

متاهلی؟ 

برام دعا کنید لطفا 🙏🙏🙏هیچ وقت تا حالا احساس خوشبختی نکردم. دعا کنید زندگی م جوری بشه که میخوام.... ان شاء الله شمام هرچی از خدا میخوای ن بهتون بده و ب مراد دلت ون برسین 
عزیزم الان ی دختر خانومی تاپیک زده بود ک افسردگی دارم و اعتماد بنفسم پایینه کمک کنید  منم بهش ...

وا

بچه هااین سایت چرااینطوره چرااستارترابعضیاشون انقدربی فرهنگن  تازه اومدم دوتا کاربرخیلی بدتوهین کردن درصورتی که من چیزی بهشون نگفتم😢

دوستای مهربونم لطفاواسه رسیدن به حاجتم صلوات بفرستین انشالله به تمام خواسته هاتون برسیدوهمیشه دلتون شادولبتون خندون باشه  
والا بخدا  اصن موندم چی بگم بهش

شاید فکر کرده مردی