2777
2789
عنوان

کی مث من دلش گرفته بیاین حرف بزنیم باهم

| مشاهده متن کامل بحث + 438 بازدید | 117 پست
بچه هااین سایت چرااینطوره چرااستارترابعضیاشون انقدربی فرهنگن  تازه اومدم دوتا کاربرخیلی بدتوهین ...

عزیزم منم الان ب ی موردش برخورد کردم 

اصن ناراحت نباش هر جایی خوبو بد داره چ کنیم😐❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم الان ی دختر خانومی تاپیک زده بود ک افسردگی دارم و اعتماد بنفسم پایینه کمک کنید  منم بهش ...

منم از افسردگی حاد رنج میبرم الان یک ساله ک تحت درمانم و دارو مصرف میکنم تو این مدت فقط کمی از استرس و اضطرابم کم شده اما حالم بهتر نشده

خدا هست🙂

من از دست شوهرم دلم پره

برام دعا کنید لطفا 🙏🙏🙏هیچ وقت تا حالا احساس خوشبختی نکردم. دعا کنید زندگی م جوری بشه که میخوام.... ان شاء الله شمام هرچی از خدا میخوای ن بهتون بده و ب مراد دلت ون برسین 

من دلم گرفته ولی یه تایپیکی رفتم بیشتر دلم کرفت

خانمه داشت طلاق میگرفت گفت چند ماهه بچمو ندیدم ودیگه نمیخوام ببینمش منم نصیحتش کردم گفتم بچت گناه داره تالان از دوریت افسرده شده برو ببینش اونم کلی نفرینم کرد که ایشالا سرت بیاد

الان ذهنم درگیره بچشه که ولش کرده

منم از افسردگی حاد رنج میبرم الان یک ساله ک تحت درمانم و دارو مصرف میکنم تو این مدت فقط کمی از استرس ...

عزیزم چون خودم این مشکلو داشتم و بدون مراجعه ب روانشناس تونستم کنترلش کنم خداروشکر خاستم باایشون صحبت کنم ک متاسفانه خیلی بد برخورد کردن❤️

من با گریه هم آروم نمیشم 😣

منم همین طور

برام دعا کنید لطفا 🙏🙏🙏هیچ وقت تا حالا احساس خوشبختی نکردم. دعا کنید زندگی م جوری بشه که میخوام.... ان شاء الله شمام هرچی از خدا میخوای ن بهتون بده و ب مراد دلت ون برسین 
من دلم گرفته ولی یه تایپیکی رفتم بیشتر دلم کرفت خانمه داشت طلاق میگرفت گفت چند ماهه بچمو ندیدم ودیگ ...

وا تو رو چرا نفرین کرد.... 

اگرم بره شوهرش نمیزاره ببینتش

عزیزم منم الان ب ی موردش برخورد کردم  اصن ناراحت نباش هر جایی خوبو بد داره چ کنیم😐❤️

خیعی بدم اومدالایه تایپیکی بودک گفته بودیه دختر۱۳ساله بادوست پسرش فرارکرده باباش دیده گرفته سرش بریده منم گفتم حقشه دلم برای دخخرای احمق نمیسوزه وبعدنوشتم کارباباشم خیلی بی رحم واحمقانه بوده کارهیچکدومو تاییدنمیکنم استارتراومدبه توهین وبی احترامی منم واسه اولین بارمحبورشدم جواب توهیناشوبدم  حالم خیلی بده من خودم بیمارم باعث شد عصبی بشم وحالم بدتربشه خدالعنتش کنه 😔😭😭😭

دوستای مهربونم لطفاواسه رسیدن به حاجتم صلوات بفرستین انشالله به تمام خواسته هاتون برسیدوهمیشه دلتون شادولبتون خندون باشه  

منم دلم گرفته از زندگیم و خودم

چرا با فولی ۲۱ باردار نشدم اینماه😕خدا چرا نمیزاره تو زندگیم برم جلوتر؟ یکساله تو مرحله ی اقدام موندم چرا نمیزاره برم تو مرحله ی بچه دار شدن؟!

حتی الهام حمیدی تا من حامله بشم باردار شد نیوشاضیغمی زایید همشون ۴۰ ب بالا سنشونه

منک ۲۳ ام😔☹هیچی رو راحت بدست نیاوردم

ن حوصله ی کار خونه دارم ن بیرون ن شوهر

مهمون هم دوس ندارم بیاد مهمونی هم نمیرم

فقط خواب و گریه دلم میخواد

خداجوووونمممم بی نهایت شکرررررت ک منم لایق مادرشدن دونستی  برا سلامتی نی نی تو دلیم یه صلوات میفرستی دوستم؟!❣