2777
2789
عنوان

متخصص پوست داریم اینجا؟؟؟

234 بازدید | 24 پست

اگه کسی هست که تخصص ویا تجربه داره جواب بده لطفا

راستش چندتاسواله..

1_چجوری گودی زیرچشم روازبین ببریم

2_چیکارکنیم ابروهامون پرپشت بشه؟

3_من لبم همش خشکی میزنه چیکارکنم خوب بشه؟

4_چجوری اسکارروازبین ببریم؟

برای ابرو ویتامین E بمال 

برای لبتم کرم AD بگیر خیلی خوب میکنه

‏اگر میدونستید آدما به عوض‌شدنِ دمای چایی و‌ قهوه‌شون بیشتر اهمیت میدن تا احساساتِ جریحه‌دار شده‌ی شما، هیچوقت مشکلاتِ زندگیتون‌رو به کسی نمیگفتید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واسه گودی زیر چشمت زیاد اب بخور خواهرم ی پماد بهم داد بخاطره چروک دور چشم...واسه ابرو ی محلول بهم داد دارم میزنم از همون...خشکی لب ی بالم لب میده...واسه صورت هم داروهای مختلفی هست و همچنین لیزر

خودتون تجربه استفاده کردن داشتین وجواب گرفتین؟

اره عزیزم بخاطر قرصی که میخوردم لبم داغون شده بود دکتر پوستم داد

ویتامین E یمدت استفاده کردم چون ابروم تقریبا پره برای مقاوم تر شدنش زدم

‏اگر میدونستید آدما به عوض‌شدنِ دمای چایی و‌ قهوه‌شون بیشتر اهمیت میدن تا احساساتِ جریحه‌دار شده‌ی شما، هیچوقت مشکلاتِ زندگیتون‌رو به کسی نمیگفتید

منم مشکل منافذ باز پوست رو دارم .از روشهای خونگی و لایه برداری با روشور.اسکراپ.کرم تخصصی بایودرما.ماسک لایه بردار بایو درما....ودیگر روشها استفاده کردم ..واسه پوشش دادن تو مراسمها و مهمونیا هم از زیر از پرایمر استفاده میکردم. اونم چند نوع پرایمر استفاده کردم .ولی باز نتونستم موفق بشم ...فقط مونده لیزر و ...که درموردشون تجربه ندارم .چند روزه دیگه هم مراسمی دعوتم که خیلی واسم مهمه که این مشکلمو حداقل موقتا حل کنم.اگه کرم گریم خاصی ویا هر پیشنهادی که ازش مطمئن هستین رو بهم معرفی کنید .خیلی ممنون میشم