الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
واسه گودی زیر چشمت زیاد اب بخور خواهرم ی پماد بهم داد بخاطره چروک دور چشم...واسه ابرو ی محلول بهم داد دارم میزنم از همون...خشکی لب ی بالم لب میده...واسه صورت هم داروهای مختلفی هست و همچنین لیزر
منم مشکل منافذ باز پوست رو دارم .از روشهای خونگی و لایه برداری با روشور.اسکراپ.کرم تخصصی بایودرما.ماسک لایه بردار بایو درما....ودیگر روشها استفاده کردم ..واسه پوشش دادن تو مراسمها و مهمونیا هم از زیر از پرایمر استفاده میکردم. اونم چند نوع پرایمر استفاده کردم .ولی باز نتونستم موفق بشم ...فقط مونده لیزر و ...که درموردشون تجربه ندارم .چند روزه دیگه هم مراسمی دعوتم که خیلی واسم مهمه که این مشکلمو حداقل موقتا حل کنم.اگه کرم گریم خاصی ویا هر پیشنهادی که ازش مطمئن هستین رو بهم معرفی کنید .خیلی ممنون میشم