2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پشیمانی تصمیم گرفتن برای ترک‌گناه تکرار نکردن ...اگر تکرار کنی انگارخدارومسخرع کردی

خدا خیلی مهربون تر از اون چیزیه که یادمون دادن و میبخشه حتی اگه بنده توبه شو بشکنه و دوباره توبه کنه

🥴🥴✋
خدا خیلی مهربون تر از اون چیزیه که یادمون دادن و میبخشه حتی اگه بنده توبه شو بشکنه و دوباره توبه کنه

حدیث ازامام رضاست ک کسی ک توبه کنه ودوباره اون کارو انجام بده انگار خدارو مسخره کرده

اول اینکه پشیمون بشی ازگذشته البتع این مورد درصورتی صحیحه که اگه گناهان گذشته ات رو بخاطر اوردی ابراز خوشحالی نکنی ویه خاطره شیرین نداشته باشی ازشون  تواین مرحله باید استغفارکنی دومین اینه که تصمیم بگیری دیگه اون کارای گناهو انجام ندی اگه حق مردم برگردنتع تاجایی توان داری رضایتشونو به دست بیاری اگه بهشون دسترسی نداری بهشون درحقشون دعای خیرکن وصدقه بده اخریشم حق خداست نمازها وروزه های ترک شدتو بجابیار درحدتوانت خداخیلی مهربونهداگه ببینه تلاشتو کردی نتوتستی همشو جبران کنی خودش بقیه مواردو میبخشه😊

تا توانی رفع غم از چهره ی غمناک کن در جهان گریاندن آسان است اشکی پاک کن . . .😊😀
کو اخه؟؟؟😭😭😭شما بگین منو ببخشه😭

یعنی چی کو آخه؟؟ یعنی چی صدامو نمیشنوه..اینا درست نیست که میگی...هر موقع اذون گفت بپاشو نماز بخون بعدش یه دور تسبیح استغفار کن خودت خدارو حس میکنی

(قُلْ یا عِبادِیَ الَّذِینَ أَسْرَفُوا عَلى أَنْفُسِهِمْ لاتَقْنَطُوا مِنْ رَحْمَةِ اللّهِ إِنَّ اللّهَ یَغْفِرُ الذُّنُوبَ جَمِیعاً إِنَّهُ هُوَ الْغَفُورُ الرَّحِیم).

«به آنها بگو اى بندگان من که بر خودتان اسراف و ستم کرده اید! از رحمت خداوند نومید نشوید که خدا همه گناهان را مى بخشد که او بخشنده و مهربان است»

سوره زمر 53

نمیدونم گناهت چیه

ولی یه چیزی میخوام بهت بگم

منواسه یه گناه میتونم بهت بگم بیشتر از 1000 بار توبه کردم و شکستم

اینکه میگم بیش از 1000 بار الکی نیستا

دلم شکست از اراده ضعیف و ناتوانی خودم

ولی امیدم به رحمت و مهربونی خدا بود و هنوزم هست

یا ارحم الراحمین