2777
2789
عنوان

لک های جای جوش رو چطور از بین ببرم

| مشاهده متن کامل بحث + 155 بازدید | 22 پست
دورت کرم اولی ک زد لک قیمتش حدودا ۲۵۷ ایناس استیک آلسینا موقعی ک خریدمش ۹۲ بود  و اون کرم اخر ...

ممنونم گلم فقط عوارض نداره میترسم عوارض داشته باشه

کار خوبه خدا درست کنه سلطان محمود خر کیه؟ �🫀
میخوای تو هم شربت مصتفای خونو بخور خیلی خوبه من یه مدت خوردم خیلی کم شدن 

باشه عزیز امتحانش میکنم 

تا وقتی یه بچه داری فقط مادری ولی وقتی دوتا بچه داشته باشی هم مادری هم داور😎😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنونم گلم فقط عوارض نداره میترسم عوارض داشته باشه

خیالت راحت اینایی ک معرفی کردم قوی تشریف دارن الکی پلکی نیستن فقط ب جز جای جوش و خود جوش ب پوست سالمت نزن هیچ موردی نداره تضمینی بعد یک هفته تاثیرشو میبینی 

حالا تو  خوبی فقط میگی رو پیشونیه

مال من دیگه کل صورتم بود باید تو صورتم میگشتی ببینی نقطه ای هس ک جوش اونو تصرف نکرده باشه یا نه😂😂😂 خلاصه مراعات غذایی کردم چیزای چرب فست فود و.. رو حذف کردم قرص و دارو کرم و مصرف کردم فقط یک هفته بعدش من یه ادم دیگه شدم جوشا از نصف هم کمتر شد !

حالا تو  خوبی فقط میگی رو پیشونیه مال من دیگه کل صورتم بود باید تو صورتم میگشتی ببینی نقطه ای ...

نه من رو پیشونیم و اطاف بینیم چربه جوش میزنه وگرنه بقیه جاهاش صاف صافه

کار خوبه خدا درست کنه سلطان محمود خر کیه؟ �🫀