2777
2789

یکی ازصمیمی ترین کسانم ازمن مشورت خواست که موردتاییدمن نبودحالامیخوام بدونم این شخص واس ازدواج خوبه یانه؟چون میخوام بهترین تصمیم گرفته بشه.اقاباسن۲۵که خانوادش وضعیت مالی اوکی دارن ولی گویاوابسته به خانواده هست وشرایطشون طوریه باهم شراکتی کارمیکنن ینی ازخوردوخوراک گرفته تاهمه چی تویه جاومکان هستن.اقااعتقادی به سوپرایزوجشن ودورهمی نداره وازدوستم خواسته که محدودبشه وفضای مجازی واینجورکاراتعطیل.وهرجارفت دوستم باهاش بره.تورسمشون اینه که چندقلم ازجهازروبخرن ولی ایشون رک گفته ک دنبال دختری هستم ک اون چندقلم جهازونخرم براشون!بااینکه وضعیت مالی توپی دارنوتورسمشون هست(بحث مالی مهم نیست برامون فقط سنگین اومدحرفش).یامثلابرای اولین بارمادرشوفرستادکه دوستموببینه بااینکه یک روزاشناشده بودن بعدبرگشته میگه دیدی مادرم چه زشت بود!فک نکنم تعادل داشته باشه.ازهمه مهمتردنبال عروسای سن پایین هستن مثلاعروس اولشون ۱۵سال داره.وبه دوستم گفته خانوادش برای برادرش خونه وماشین خریدن ومن ازدواج کنم برامنم میخرن!اطلاعات فعلیمون دراین حده چون به من گفت من تاییدنکردموفعلاهمونجورمونده تامشورت کنیم ببینیم چی میشه.دوستم میگه شایدعوض شدمنم میگم یه درصدبزارعوض نشدووقتیم گفتی میگه من اون زمون اول بهت گفته بودم شرایطمواونوقت چیکارمیکنی؟

باغومغازه داره پدرشون که پسرابراش کارمیکنن.خوردوخوراک ومسافرت دخلوخرجشون باهمه دوستم میگه ازجمع خوشم میادولی نه دیگه اینجوری.بین صحبت هاشم ازدهنش پریده به دوستم گفته به مادرم گفتم صبرکن زن بگیرم نمیزارم دست به سیاهوسفیدبزنی!ازنظرشماچیکارکنه؟البته این شخصی ک دوست میگم اشناست نمیخوام اینجاکسی متوجه بشه بخاطرهمین میگم دوستم.۸سال هم پسره ازدختره بزرگ تره

من خیلی وقتانخونده ردمیشم دلیل نیست کم اورده باشم🤞⁦✌️⁩
متن بلنده

😂😂😂😂فک کردم من فقط تنبلم

حیف اعصاب و روان قشنگم نیست با توی بی مغز بحث کنم؟خلم من؟ 😂                                                                  وقتی داری تیکه تیکه میکنی خودتو از فشار یه باشه         بهت میگم و 💩 میشی پس به کامنت من نظر احمقانتو ریپلای نکن🦦👩‍🦯                                                                             

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نتونستم تاآخربخونم ولی تااونجایی که خوندم معلوم شدبدردنمیخوره..ردش کنه بره

هچ صفت خوبی نداره

حرف حساب اگربه وقتش نزنی...بعدش میشه زراضافه:/فلسفه بودن  بعضی هامثل کاسه توالته:/فقط واسه گوه خوری انتخاب شدن:|

نه اصلاااااااا اا به درد نمیخوره نه برای دوستتون بلکه برای هیچ کس... اینا سن پایین میگیرن بدبخت کنن تربیتش کنن

برای لبخند زدنت دست به تمام کارهایی ک انسانی هستن بزن... 

اصلا خوب نیست 

مگر اینکه دوست شما صبور و بی خیال باشند

«حسادت، زنگ خطر نیازهای نادیده‌گرفته‌شده‌ی ماست؛ نه گواه بدی ما، نه گواه بدی طرف مقابل، بلکه نشانی از بخش‌هایی درون ما که هنوز صدای کافی نداشتن

اين مورد به درد نميخوره به چند دليل

اينكه محدوديت ميذاره و مشخصه دنبال عروس سن پايين هستن كه هر كاري گفت بگه چشم و صداش درنياد

وابستگي به خانواده يني حرف حرفه پدرمادرشه

و چون سر جهاز چونه زده مشخصه تازه به دوران رسيده و گشنه هستن

نه اصلاااااااا اا به درد نمیخوره نه برای دوستتون بلکه برای هیچ کس... اینا سن پایین میگیرن بدبخت کنن ...

منم گفتم همینوولی گفتم مشورت کنم باعث زندگی کسی نشم

به دوستت بگو اینی که دیدی ۲۰ درصد بدترش کن

میتونه تحمل کنه بسم الله

نمی تونه سمتش نره

به قول دکتر هولاکویی ادما به مرور ۲۰ درصد بدتر میشه رفتارشون... حالا اون رفتار خوبی باشه یا بدی

دوست عزیزی ک اینو میخونی...از ته دل میگم امضای خدا پای حاجت دلت❤❤                                          اینو یادت باشه رفیق *همیشه آخرش خوبه،اگه بد بود بدون  آخرش نیست*
چون میگه دورهمی و دوستی و اینا تعطیل من بودم عمرا قبول نمیکردم،البته روحیات ادما متفاوته

دوستم به شدت عاشق اینجوردورهمی های سالمه روحیه شیطونی داره

فک نمیکنم ازدواجشون نتیجہ خوبی داشتہ باشہ 💙

🐇کم کم یاد میگیری🐇                                                                  باید باغ خودت را پرورش دھی 🌳🌲🌷🌻🌵🌱🌲🌳 بہ جای اینکہ منتظر کسی باشی تا برایت گل بیاورد 💐