یکی ازصمیمی ترین کسانم ازمن مشورت خواست که موردتاییدمن نبودحالامیخوام بدونم این شخص واس ازدواج خوبه یانه؟چون میخوام بهترین تصمیم گرفته بشه.اقاباسن۲۵که خانوادش وضعیت مالی اوکی دارن ولی گویاوابسته به خانواده هست وشرایطشون طوریه باهم شراکتی کارمیکنن ینی ازخوردوخوراک گرفته تاهمه چی تویه جاومکان هستن.اقااعتقادی به سوپرایزوجشن ودورهمی نداره وازدوستم خواسته که محدودبشه وفضای مجازی واینجورکاراتعطیل.وهرجارفت دوستم باهاش بره.تورسمشون اینه که چندقلم ازجهازروبخرن ولی ایشون رک گفته ک دنبال دختری هستم ک اون چندقلم جهازونخرم براشون!بااینکه وضعیت مالی توپی دارنوتورسمشون هست(بحث مالی مهم نیست برامون فقط سنگین اومدحرفش).یامثلابرای اولین بارمادرشوفرستادکه دوستموببینه بااینکه یک روزاشناشده بودن بعدبرگشته میگه دیدی مادرم چه زشت بود!فک نکنم تعادل داشته باشه.ازهمه مهمتردنبال عروسای سن پایین هستن مثلاعروس اولشون ۱۵سال داره.وبه دوستم گفته خانوادش برای برادرش خونه وماشین خریدن ومن ازدواج کنم برامنم میخرن!اطلاعات فعلیمون دراین حده چون به من گفت من تاییدنکردموفعلاهمونجورمونده تامشورت کنیم ببینیم چی میشه.دوستم میگه شایدعوض شدمنم میگم یه درصدبزارعوض نشدووقتیم گفتی میگه من اون زمون اول بهت گفته بودم شرایطمواونوقت چیکارمیکنی؟
باغومغازه داره پدرشون که پسرابراش کارمیکنن.خوردوخوراک ومسافرت دخلوخرجشون باهمه دوستم میگه ازجمع خوشم میادولی نه دیگه اینجوری.بین صحبت هاشم ازدهنش پریده به دوستم گفته به مادرم گفتم صبرکن زن بگیرم نمیزارم دست به سیاهوسفیدبزنی!ازنظرشماچیکارکنه؟البته این شخصی ک دوست میگم اشناست نمیخوام اینجاکسی متوجه بشه بخاطرهمین میگم دوستم.۸سال هم پسره ازدختره بزرگ تره
من خیلی وقتانخونده ردمیشم دلیل نیست کم اورده باشم🤞✌️
حیف اعصاب و روان قشنگم نیست با توی بی مغز بحث کنم؟خلم من؟ 😂 وقتی داری تیکه تیکه میکنی خودتو از فشار یه باشه بهت میگم و 💩 میشی پس به کامنت من نظر احمقانتو ریپلای نکن🦦👩🦯
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!