2777
2789

دو تا سوال دارم

اول اینکه ورم‌تا چه حدی طبیعیه؟ من خیلی صورتم‌مشخص نیس‌ ورم‌، ولی یه کم دستام‌تپلی شده و پاهامم‌همینطور کفشامو ب زور پام‌میکنم اونم پشتش رو باید بخوابونم، طبیعیه یا برم دکتر تو این‌ کرونا؟

دوم اینکه برا بعد زایمانم اصلا شلوار ندارم‌قبلیا پام‌نمیره الانم همه اش پیرهن‌بارداری میپوشم شلوار لازم دارم‌برم‌سایز الانم‌بخرم؟ یا مثلا ممکنه تا ده بیست‌روز بعد زایمان‌یه کم‌سایز تغییر کنه؟

میترسم بعدش نرسم‌ برم‌خرید، از طرفی الانم بزرگ‌بخرم‌بمونه‌رو دستم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بخر میپوشی خواهرای من تا ۶ماه طول کشید بادشون بخوابه

به نظر من بخری بد نیست

خواهربزرگم‌ک صندلای شوهرشو میپوشید انقدر ورم داشت پاهاش

اولیه۸۷ 😔هدف اول ۸۰🔑😑هدف دوم ۷۵✔️🔑😐 هدف سوم ۷۰🔒😌 هدف چهارم ۶۵😇🔒هدف پنجم ۶۳🔒😁وووو هدف نهایی 🔒۶۰😍 وزن فعلی ۷۲  به امید پیروزی و لاغری و زیبایی به امید روزی ک تمام لباسامو باز بغل کنم ♥️ تاریخ شروع رژیم ۱۳۹۹/۴/۱
منم تو حاملگی دقیقا اینجوری بودم کفش پام نمیرفت اصلا...طبیعیه خب...بعد زایمان به مرور خوب میشی

مرسی عزیزم‌پس تا این حدش نیاز ب آزمایش اینا نداره 

ب نظرت سایز الانم‌شلوار بخرم برا بعد زایمان؟

عزیزم من به شدت چاق شدم و همه جام ورم کرده.بهداشت که میرم میگه خطرناکه اما پیش دکتر متخصصم که میرم چیزی نمیگه.نمیدونم چیکار کنم😢😢

واسه لباس هم فکر میکنم بعد از زایمان تغییر سایز داشته باشی.بالاخره ورم ها از بین میره.لبلس بزرگ بگیری ممکنه نتونی بپوشی

اللّھمَّ‌عَجِّلْ‌لِوَلِیِّڪَ‌الفَرَج🌱

بهد از زایمان تا ۱۰ روز اینا ورمت میخوابه.فعلا لباس نخر تا ۱۰ روز بهداز زایمانت فری سایز بخر بپوش.

بستگی داره زود لاغر میشی یانه.

اگه بدنت ازوناس که زود لاغر مبشه یه ماه نهایتا دو ماه بعداز زایمان رو فرمی.در غیر اینصورت یه سال طول میکشه یا حتی بیشتر.

ولی نگران ورم واسه کفش و شلوار اینا نباش بعراز زایمان میخوابه.فعلا با لباسای بارداریت سر کن

شوهر من مُرده💛💛💛این بار اولی نبود،که توی قلب من میمرد ،اون با نگاهای عجیب کفر منو درمیاورد،هرز میپرید من کشتمش،در فکر کشتن کشتمش،من اون بد لعنتی رو در عشق و نفرت کشتمش،👈شوهرم تو قلب من مرده یعنی خودم کشتمش،امیدوارم خیلی زود واقعا بمیره👉من خیلی آرزو ها داشتم ارزوی داشتن یه زندگی آروم یه خانواده خوشبخت اینکه تو خونمون باهم پشت به پشت با مشکلات روبرو بشیم.آرزوی شنیدن جمله نگران نباش تا ته دنیا باهاتم‌😔آرزوی داشتن دوتا بچه یکی دختر یکی پسر که تو خونمون همیشع صدای خندشون باشه.وقتی شوهرم از سر کار میومد باخنده بریم استقبالش .صدای خوشیمون به آسمون برسه.اما نشد....شوهرم دلش بامن نبود...وقتی من با گریه تو بغلش میگفتم عاشقم باش...اونو تو بغلش میگرفت و میگف بدون تو میمیرم تو عشق منی😢😢😢...وقتی واسه آیندمون خیالپردازی میکردم اونم تو فکر این بود چجوری میتونه اونو دیوونه خودش بکنه ....حالا من موندم و آرزوهایی که شاید دیگه نشه بهشون رسید.منم یه زن جوون با آرزوی یه زندگی معمولی............
بخر میپوشی خواهرای من تا ۶ماه طول کشید بادشون بخوابه به نظر من بخری بد نیست خواهربزرگم‌ک صندلای شو ...

ممنونم

منم فکر کنم این دو هفته رو باید با صندل برم

یه صندل خیلی پهن تو خونه ای داشتم‌امروز اونم‌ب‌زور پوشیدم

اوکییی شلوارم تا شش ماه که خوبه استفاده میشه بلاخره

من یکی از دوستام جفتش پایین بود نتونست پیاده روی کنه پر ورم شده بود .یکی دیگشون پیاده روی زیاد داشت ...

من پیاده روی ندارم‌ چون‌خیلی بدن درد و کمردرد دارم

ولی خب استراحتم‌نیستم دائم

کار تو خونه خیلی زیاد دارم

عزیزم من به شدت چاق شدم و همه جام ورم کرده.بهداشت که میرم میگه خطرناکه اما پیش دکتر متخصصم که میرم چ ...

آره دیگه انقدرم همه چی‌گرون شده دلم‌نمیاد بمونه رو دستم