2777
2789
عنوان

مامانا بیایین

68 بازدید | 11 پست

سلام دوستان دخترم فردا میره تو 8ماه هنوز چهار دست و پا نمیره دندونم در نیاورده .فقط میشینه و ب پشت یکم میخزه

🌹زندگیمو میسازم 🌹                                             🌸 زندگی زیباست اگرمن بخواهم🌸

طبیعیه نگران نباش 

اگه واسه رفع عطش آب بخوری کلی لذت میبری و حالت خوب میشه.اگه مسابقه آب خوردن باشه دو لیوان که بخوری دلت درد میگیره و هیچ لذتی هم نمیبری.زندگی هم همینه... زندگی‌تون رو به مسابقه و مقایسه تبدیل نکنید. میشه از لحظات، از همین حالا لذت برد...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

طبیعیه نگران نباش 

بچه دوستم 10روز کوچیک تره یک ماه بیشتره که چهار دست و پا میره 

🌹زندگیمو میسازم 🌹                                             🌸 زندگی زیباست اگرمن بخواهم🌸

پسر من هشتو که تموم کرد تازه خزیدن یاد گرفت الانم هشت ماه و بیست روزشه 

میشینه و میخزه چهاردستوپا فعلا بلد نیست فقط میاد رو زانوش 

ولی دندون دراورده دو تا

اگه واسه رفع عطش آب بخوری کلی لذت میبری و حالت خوب میشه.اگه مسابقه آب خوردن باشه دو لیوان که بخوری دلت درد میگیره و هیچ لذتی هم نمیبری.زندگی هم همینه... زندگی‌تون رو به مسابقه و مقایسه تبدیل نکنید. میشه از لحظات، از همین حالا لذت برد...
بچه دوستم 10روز کوچیک تره یک ماه بیشتره که چهار دست و پا میره 

بچه با بچه فرق داره خب 

میخوام  همینکارو‌کنم.....پسرم روزا نق میزنه که زیر بغلاشو بگیرم خودش راه بره ممکنه واسه مهره ها ...

فهلا کمکش کن بشینه