2777
2789
عنوان

بچه ها بیاین بی بی چک مثبت یعنی دعاهای شماوخودم مستجاب شده؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1332 بازدید | 59 پست
انشالله كه به حق علي مال شما هم مثبت باشه همه منتظرا چشم ودلشون روشن شه

ایشالله این ماه همه ی منتظرها عیدیشونو از خدا بگیرن

یه‌پنجره‌با‌یه‌قفس…یه‌حنجره‌بی‌هم‌نفس…..💔#شادمهر

ای خدا دل ندارم بیبی بزارم  کاش مال منم مثبت بشه  خیلللی وقته منتظرم

دعا میکنم بحق حضرت علی اصغر مثل من که امروز خوشحال شدم توهم خوشحال بشی عزیززززززززدلم اللهم صل علی محمد وال محمد

بی صبرانه منتظر اومدنتم فندق من ای معجزه خدا😘😘😘

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ای خدا دل ندارم بیبی بزارم  کاش مال منم مثبت بشه  خیلللی وقته منتظرم

عزیزم تاپیک معجزه باردار شدنمو بخون بدردت میخوره 

واسه بچه دار شدنم صلوات میفرسی؟ 🙏...... ولا تنقطوا مِن رَحمةِالّله.......خدای مهربونم شکرت 😍...... خداجونم مراقب همه نی نی های تو راهی باش سلامت بزسن به آغوش مادراشون مراقب  زهرای(رستا) منم باش 🙏امین🙏....خانما تاپیک معجزه بارداریمو گذاشتم،،، شاید بدردتون خورد،،،، ((خدای مهربونم شکرت بابت فرشته کوچولوی نازنینم،، دخترم 11 مرداد 99 بدنیا اومد)) 
دعا میکنم بحق حضرت علی اصغر مثل من که امروز خوشحال شدم توهم خوشحال بشی عزیززززززززدلم اللهم صل علی م ...

مرسی گلم 

تو هم دلت درد میکرد؟

جوری که فکر میکردی الان پریود میشی؟

خدا بزرگتر و مهربونتر از اونه که تو فکر ما بگنجه.برو ازمایش بده عزیزم

اره عزیزم میرم دعا کنین توروخدا بعد چندین سال گریه و زاری و عذاب ها این اولین باره بی بی چک مثبت دیدم باورم نمیشه همین الانم دارم گریه میکنم

مرسی گلم  تو هم دلت درد میکرد؟ جوری که فکر میکردی الان پریود میشی؟

اره عززززززززیزم همین الانم اونورم فک میکنم پریود الانه که بیاد میبینم خبری نیس ازهمون روز اقدام اینجوری بودم

اره عززززززززیزم همین الانم اونورم فک میکنم پریود الانه که بیاد میبینم خبری نیس ازهمون روز اقدام این ...

منم دلم درد میکنه گاهی 

نفخ دارم 

سینه هام به شدت درد میکنه 

پریودم نشدم 

راستی لکه بینی داشتی؟؟؟؟؟

منم دلم درد میکنه گاهی  نفخ دارم  سینه هام به شدت درد میکنه  پریودم نشدم  را ...

نه عزیزم لکه بینی نداشتم براهمون فک میکردم منفی میشه اخه همه لکه بینی دارن اما بعضیا ندارن سینه چپ من خیلی حیلی درد میکرد اصلا از دردش حالم بهم میخورد

نه عزیزم لکه بینی نداشتم براهمون فک میکردم منفی میشه اخه همه لکه بینی دارن اما بعضیا ندارن سینه چپ م ...

منم لکه بینی ندارم 

دلم ندارم بیبی بزارم 

این ماه منم سه تا سینال زدم ایشالله که مثبت بشه

به به مباااااااارکه خانووووم تبریک میگم انشالله به سلامتی 😍😍😍معلومه که مثبته دیگه شک نکن واسه نی ...

عزیزم یعنی ازمایش هم مثبت میشه بخدا باورم نمیشه 

منم لکه بینی ندارم  دلم ندارم بیبی بزارم  این ماه منم سه تا سینال زدم ایشالله که مثبت بش ...

موعدت کی هست عزیزم