2777
2789
عنوان

بچه ها بیاین بی بی چک مثبت یعنی دعاهای شماوخودم مستجاب شده؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1332 بازدید | 59 پست
ببخشید میپرسم چون مشکلمان یکی بوده میپرسم تعداد اسپرمشون پایین بود؟

اره عزیزم فدات ششم هر چی دوست داری بپرس جوابتو میدم گلم اره عزیزم تعدادش کم بود اما نمیدونم تحرک ایناش چجوری بود خیلی وقت پیش ازمایش داده بود یه سال قبل ای یو ای کردم نشد قرار بود برم ای وی اف که مثبت شدمن این ماه عرق فراسیون هم خوردم کنار قرصا اما همسرم قرصی نخورده بهش عرق مرزه وکاسنی دادم اول معجزه خدا بعدم شاید اونا تاثیر گذاشتن

بی صبرانه منتظر اومدنتم فندق من ای معجزه خدا😘😘😘

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره عزیزم فدات ششم هر چی دوست داری بپرس جوابتو میدم گلم اره عزیزم تعدادش کم بود اما نمیدونم تحرک این ...

مرسی عزیزم تعدادش چند  بود اخه ماتعدادش ۲۰۰۰ تاس دکتر گفته بهتون آمپول میدم اگه نشه باید برین برا کاشت ؟

❤❤اقاجان ممنونم ❤❤سبحان الله الهی شکر❤❤❤
مرسی عزیزم تعدادش چند  بود اخه ماتعدادش ۲۰۰۰ تاس دکتر گفته بهتون آمپول میدم اگه نشه باید برین ب ...

عزیزم شوهرم یبار که داد فک کنم4میلیون بود یاکمتر دارو وقرص داد حیلی بهتر شد اما من چون درمان نشدم نگرفت ولی هردوتون همزمان درمان بشین ایشالله به کاشت نمیکشه عرق فراسیون براخودت ومرزه وکاسنی برا شوهرت معجزه میکنه

وای عزیزم چقدر من خوشحاااال شدم 😍😍😍

الهی فدای خوشحالیت عزیزدلم ایشالله خدا دل توروهم شادکنه بزودی انشالللللله

عزیزم شوهرم یبار که داد فک کنم4میلیون بود یاکمتر دارو وقرص داد حیلی بهتر شد اما من چون درمان نشدم نگ ...

مرسی عزیزم انشالله 

❤❤اقاجان ممنونم ❤❤سبحان الله الهی شکر❤❤❤
الهی بحق پنج تن مثل من که اینهمه خوشحال شدم تو هم خوشحال بشی عزززیییییزدلم

ممنون انشالله نی نیتو صحیحو سالم بغل بگیری گلم😍😍

جهان من از گریه است خیس باران    ...   تو باسقف کاشانه من چه کردی؟؟؟             ....................آقا بیا ک زمان آمدنت دیییییر میشود😔
تبرببیییک میگم بهتتتتتتتتتت ❤😍🌹🥳⚘ ایشالله بسلامتی بیاد بغلت گلم

فداتتتتت شم دعا کن ازمایشم مثبت بشه استرس دارم