2777
2789
عنوان

کرونا😔😔

1656 بازدید | 52 پست

بچه ها خاله شوهرم از شهرستان اومده خونه مادرشوهدم کرونا داشته همه روبیچاره کرده.من نرفتم ولی شوهرم رفته خونه مادرش.شوهرم چند روزه بدن درده ابریز داره ولرز.تست مادرشوهرم و پدرشوهرم مثبت شده.چیکارکنیم چ خاکی ب سرمون بریزیم؟؟شوهراحمقم رفته خاله اشو بابچه هاش ببره بیمارستان تحویل بده.شوهرم شدیدا استرس داره میمیره شوهرم ازغم مادرش.بدترمیشه الان ک رفته چیکارکنم 

ماآرزوهامون حبس ابدخورده....💔

نگران نباش خودت بهداشت و رعایت کن و یکم از شوهرت فاصله بگیر

غذاهای مقوی و ابکی بده به شوهرت انشالله که بلا دور باشه

من ۹_۹_۹۹ بیمارسنان مورد علاقم  مشغول بکارم😍😍دوستان من ازمون علمی قبول شدم و مصاحبه مونده که احتمالا ۵یا ۶ ماه طول بکشه،جوابش بیاد

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

زودتر بره تست بده اگر داشته باشه باید دو هفته جدا از شما باشه

تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹
نگران نباش خودت بهداشت و رعایت کن و یکم از شوهرت فاصله بگیر غذاهای مقوی و ابکی بده به شوهرت انشالله ...

شوهرم استرسش شدیده

اگه میدونسته بیماره و باز اومده واقعا حیف اسم انسان که رو همچین موجوداتی گذاشته میشه...

اگر هم نمیدونستن و اومدن بازم کار اشتباهی کردن! یعنی واقعا خیلی سخته متوجه شدن معنی  جمله ی : مسافرت نرید تا زنجیر کرونا ادامه پیدا نکنه؟!!!!!!

گروه نارنجی  🧡  وزن اولیه: 66  🧡  وزن هدف: 52                                                اقایون درخواست دوستی ندن سنگین ترن✌👍
زودتر بره تست بده اگر داشته باشه باید دو هفته جدا از شما باشه

حالا ک بامن بوده چی؟منم گلوم چرکی شده...3شبه جداخابیدم دیشب یجاخابیدیم .هی منوگفت بروخونه بابات ترسیدم ناقل باشم اونارو درگیرکنم

ولی زیادم ترسناک نیستااا باور کن اطرافیان ما چند نفر گرفتن خوبه خوب شدن خداروشکر.. بیماری زمینه ای ...

ایناهم دیابت دارن یعنی کل این خاله ها و بچه هاش درگیرن.ازکرونا نمیرن ازاسترس میمیرن