2777
2789

۱۰هفتمه امروز از صبح گلاب به روتون ۴بار بالا اوردم. بار آخری زیاد بهم فشار اومد😢 بعد یهو دیدم دو سه قطره ازم اومد دستمال کشیدم. حالا میترسم از کیسه اب باشه😭😭نمیدونم شایدم معذرت میخام ادرار بوده. اگه تجربه ای دارید بگید. دارم از نگرانی میمیرم😭

پسرم تاج سرم😍دخترم‌ مونس و همدمم😍 جونم فداتون قلب های مامان❤❤

من تجربشو داشتم جیشه چیزی نیست چقد حساسی

🌼خدایا هر چیزی به وقتش برای آدمها قشنگه🌼 ...به هر کس هرچیزی رو که میخواد همون زمانی بده که آرزوشو داره.خلاصه بگم مصلحتت رو با آرزوهای آدما یکی کن،اونا کسی رو جز تو ندارن.مرسی❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گلم نگران نباش خیلی بعیده کیسه آب باشه

من ده هفته و دو روز بودم یهو خیلی آب اومد ازم جوری که مطمئن بودم کیسه ابه رفتم سونو سریع که گفتن نه چیزی نشده گفتن خیلی بعیده سه ماهه اول آسیبی به کیسه آب برسه

السلام علیك یا بقیَّةَ اللّه  "عجّل اللّه تعالي فرجه"      به جمعِ 👈مشق انتظار 👉 بپیوندید.
عزیزم نگران نباش ادراره اگر ازکیسه اب بود اب همه جارو برمیداشت

مطمئنی؟ آخه۱۰هفته کیسه آب هم کوچیکه، ولی فقط همون دو سه قطره بود😥😥

منم5ماه بودم ی بار ادرار کردم فک کردم کیسه آبم پاره شده کلی گریه کردم ولی چیزی نبود

تو ماه نهمم کیسه آبم پاره شد و جوجم بدنیا اومد اونوقت فهمیدم کیسه آب چجوریه‌.‌.اینقدر ازت آب میریزه ک حد نداره...نه یکی دوقطره

دخترمون فرشته ی خونمونه😍تیکر تولد یکسالگی عشق مامان❤
گلم نگران نباش خیلی بعیده کیسه آب باشه من ده هفته و دو روز بودم یهو خیلی آب اومد ازم جوری که مطمئن ...

جدییییی. خداروشکر پس، خیلی ترسیدم😬❤

نترس ادرارچون خیلی زور زدی بخاطرهمونه منم 9 هفته هستم دارم میمیرم ازحالت تهوع بالانمیام فقط حالت تهوع شدیددارم

هیچگاه  نه  به کسی  بخندید نه  فضاوتش  کنید  هرگز   نمیدانید  شاید  روزی  شما  هم  در  همان  شرایط  قرار  بگیرید
جدییییی. خداروشکر پس، خیلی ترسیدم😬❤

آره عزیزم ان شاءالله شما و همه باردارا نی نی هاشون سالم بیاد بغلشون 

السلام علیك یا بقیَّةَ اللّه  "عجّل اللّه تعالي فرجه"      به جمعِ 👈مشق انتظار 👉 بپیوندید.
منم5ماه بودم ی بار ادرار کردم فک کردم کیسه آبم پاره شده کلی گریه کردم ولی چیزی نبود تو ماه نهمم کیس ...

مرسی عزیزم. من بارداری اولمه واقعا هیچ تجربه ای ندارم، خداروشکر😊😊😘

نترس ادرارچون خیلی زور زدی بخاطرهمونه منم 9 هفته هستم دارم میمیرم ازحالت تهوع بالانمیام فقط حالت تهو ...

آره همونه پس. وای من همش بالا میارم😭😭