2777
2789
عنوان

سقط در آخر هفته هفتم

| مشاهده متن کامل بحث + 1141 بازدید | 21 پست
من بعد اینکه فهمیدم باردارم ترسم بیشتر از خوشحالیم بود فک کردم هم تو این اوضاع سخته هم اینکه من شاید ...

سقط من قبل ازین اوضاع بود

خیلی تو ذوقم خورد ولی بعد گفتم لابد صلاح و مصلحت خدا بوده

🌷
عزیزم همین استرسم هم باعث سقطم میشه باید آروم باشید. باید آروم باشی و از چیزای که استرس میده دوری کن ...

آره میدونم آخه من همسرم به خاطر شغلش چند ماه ماموریته الانم تو این اوضاع نبود برا همین سختم بود تنهایی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دکتر من گفت یکی از علل مهم و اساسی عدم رشد جنین و از کارافتادن قلب و تشکیل نشدن قلب جنین ، ضعف جنینه که ناشی از اشکالات ژنتیکی و کروموزمی هست..اگه بررسی کردند و این ها نبود ممکنه مشکلات انعقادی ایمنی خون مادر و ضعف رحم مادر و...

خب اینو چجوری بررسی میکنن؟ 

اگه جنین دفع شد و شما دیدی جنین رو و یا قسمتی از جنین رو تو یک ظرف یک بارمصرف بگذار و ببر ازمایشگاه ژنتیک..

البته من خواستم برا ازمایش ژنتیک بفرستم جنین رو دکتر سونوگرافم گفت هزینه ی اضافیه چون هر جنینی شرایط خاص خودشو داره اگه سقطت مکرر شد این کار رو انجام بده..

درمورد ایمنی و انعقادی هم دکتر برای خودت ازمایش مینویسه..که این رو هم معمولا بعد چند سقط مکرر مینویسن اخه هزینه هاشون زیاده..

من‌هم انجام ندادم فعلا..ببینم‌چی پیش میاد..

عزیزم خیلی ناراحت شدم ولی قسمت بوده

غصه نخورید براتون ۱۰تا صلوات فرستادم هروقت صلاح بود خدا بچه بده بهتون😍

خدای مهربونم میدونم که تو بزرگی و صلاح مارو میخوای من راضی ام به رضای تو هروقت که منو کامل دیدی به من فرزند نیک و صالح بده میدونم که یه روز نوبت منم میشه مادر بشم تو بزرگی و غیرممکن هارو ممکن میکنی پس به من هم نظر کن شکرت خدای مهربونی ها😍‌                                                         رَبِّ لَا تَذَرْنِی فَرْداً وَ اَنْتَ خَیْرُ الْوارِثِینَ🎀🌸