2777
2789
عنوان

بیبی چکم مشکوک به بارداریه 😭 شوهرم بچه نمیخواد

| مشاهده متن کامل بحث + 619 بازدید | 36 پست

راست میگه واسه خودت عذاب خواهد شد در آینده فکر بعداً هم باش نمیدونی چی پیش میاد بزرگ کردن دوتا بچه الان واقعا سخته همسرت هم مریضه اوضاع بدتر میشه

تیکرم واقعی شد. برای سلامتی و پر خیر و برکت بودن و سالم و صالح بودن  نی نی م دعا کنید.اجرکم عندالله                                          برای ۱۰ثانیه بخون فکر کن!شمر کیه؟!شمر جانباز جنگ صفینه ،۱۳ بار پای پیاده مکه رفته،یه نماز قضا هم نداشته،جانماز اب کشی هم بوده ک اگر میدیدیش میگفتی این پسر پیامبره!                                           حر کیه؟!حر تو عمرش یه رکعت نماز نخونده همون ک آب و بست رو امام حسین همون ک راهو بست نزاشت اقا مسیرشو عوض کنه از اون لاتای اون دوران!                   شمر برا لحظه ای فکر نکردن ب منفی بی نهایت بد رسید حر برا لحظه ای فکر کردن ب مثبت بی نهایت خوب !اینو میگم برای اینکه ؛ نه از نمازو روزه و عباداتت مغرور شو نه ب خاطر گناهانت نا امیدشو!!کی میدونه شاید همون ک از نظر تو بده،  علم دار امام زمان شد من و توی دیندار شمشیر ب دست جلو اقاایستادیم!کی میدونه!فکر کن

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم نمیخوام دلتو خالی کنم اماخب همسرتون مریضه و خب مشکلات زیادی داری به حرف همسرت گوش کن اما نمیدونم چی بگم من واقعا باسقط مخالفم انشالله هرچی که صلاحتونه پیش بیاد

من پسرموبعدازتولدش ازدست دادم بخاطر فشارخون بالام تیکرمم که میبینیدآبیه فقط به امیدبرگشت پسرمه😢میشه واسه سلامتی منو نی نیم یه صلوات بفرستین آخه بارداری خطرناکی پیش رودارم😔

ان شاالله مشکلاتتون حل میشه ولی خدا خواسته اون تشکیل بشه و خودش هم روزی شو میرسونه

🌹خدا برایم کافیست🌹⛔️درخواست دوستی آقایان ممنوع ⛔️ ❤️در فضای مجازی نیز خدا میبیند❤️
احتمال اینکه بچه ناقص باشه خیلی زیاده چون شوهرتون تحت درمانه 

قبل پرتو درمانی فکر کنم لقاح به وجود اومده چون تازه ۴ روز پرتو درمانیش شروع شده

قبل اونم هم فروردین ماه عمل کردش 

شیمی درمانی قرصشو میخوره با پرتو درمانی میشه

از دکترش بپرس، قرص هم‌یک‌نوع شیمی درمانیه با عوارض کمتر

روش درمانی سرطان خیلی رو اسپرم تاثیر میذاره

اگه بازم بچه میخواین شاید تو‌آینده سخت بشه

بازم از دکترش بپرس

عجله نکن خوب فکر کن شاید چند سال دیگه دلت بچه خواست اون موقع چی انشالله همسرت خوب بشه آدم بعضی ما باید به عقلش اعتماد کنه اما قلب چی ای خدا 

تیکرم واقعی شد. برای سلامتی و پر خیر و برکت بودن و سالم و صالح بودن  نی نی م دعا کنید.اجرکم عندالله                                          برای ۱۰ثانیه بخون فکر کن!شمر کیه؟!شمر جانباز جنگ صفینه ،۱۳ بار پای پیاده مکه رفته،یه نماز قضا هم نداشته،جانماز اب کشی هم بوده ک اگر میدیدیش میگفتی این پسر پیامبره!                                           حر کیه؟!حر تو عمرش یه رکعت نماز نخونده همون ک آب و بست رو امام حسین همون ک راهو بست نزاشت اقا مسیرشو عوض کنه از اون لاتای اون دوران!                   شمر برا لحظه ای فکر نکردن ب منفی بی نهایت بد رسید حر برا لحظه ای فکر کردن ب مثبت بی نهایت خوب !اینو میگم برای اینکه ؛ نه از نمازو روزه و عباداتت مغرور شو نه ب خاطر گناهانت نا امیدشو!!کی میدونه شاید همون ک از نظر تو بده،  علم دار امام زمان شد من و توی دیندار شمشیر ب دست جلو اقاایستادیم!کی میدونه!فکر کن
تو کار خدا دخالت نکنید  شاید بخاطر بچه خدا همسرتو شفا داد . همه ی مشکلات از اونجا ناشی میشه که ...

اره منم همین فکرا میاد سرم شاید با وجود این بچه خدا شفا داد

بخدا گیج شدم نمیدونم چیکار کنم

کاش حامله نباشم بزنه پریود شم

اره منم همین فکرا میاد سرم شاید با وجود این بچه خدا شفا داد بخدا گیج شدم نمیدونم چیکار کنم کاش حام ...

تومورش گریدش چند بوده؟

جای دیگه هم پخش شده یا فقط مغز؟

خیلیا بعد درمان خوب شدن انقدر هم نا امید نباش