2777
2789
عنوان

اگزمای شدید پوستم 😭

1004 بازدید | 11 پست

سلام بچه ها 

۵ ساله دو طرف صورتم اگزما داره ، یه طرف صورتم وقتی غذای تند میخورم قرمز میشه ، ولی یه طرف دیگه همیشه التهاب داره ، واقعا اعتماد به نفسو ازم گرفته 😭 دیگه رووم نمیشه برم بیرون ،مگر اینکه روش کرم پودر بزنم ، خواستم بدونم کسی راه درمانی ، دکتری تو هر شهری سراغ نداره چون واقعا دیگه خسته شدم 😞

خواهر منم اگزمای دست داره . عطاری بهش گفته کبدت زیادی گرم هست و بهش عرقیجات داده که گرمای کبدش کم شه.خودشم میگه خرما میخوره خیلی بد میشه . 

شاید زیاد گرمی میخوری ؟؟

یا به یه چیزی حساسیت داری؟ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من دارم بعضی اوقات عود میکنه برا من یه پماد اب روی اتیشه پماد مومتازون فقط کارخونه بهسا حواب داد برام یه بار که میزنم التهابش میخوابه البته مال من زیاد نیس و گاهی اوقات پیش میاد

💥اللهم صل علی محمد و آل محمد💖  خدایا بابت هر شبی که بی شکر تو سر بر بالین گذاشتم ،بابت هر صبحی که بی سلام به تو آغازش کردم،بابت لحظات شادی که به یاد تو نبودم ،بابت هر گره که به دست تو باز شد و من به شانس نسبتش دادم ،،،بابت هر گره که به دستم کور شد و تو را مقصر دانستم،،،بابت همه گناهانی که مرتکب شده ام و همه گناهانی که بعدا مرتکب می شوم مرا ببخش و گناهانم را به نیکی تبدیل فرما ای کریم...💚💚💚

مشاوره رایگان و درمان تخصصى پوست و مو:

⭐️انواع مشڪلات پوست و مو

⭐️شوره سر، خارش سر

⭐️موهای آسیب دیده با دڪلره ورنگ و... 

⭐️موخوره

⭐️وز و خشڪ بودن مو

⭐️ڪم پشت بودن مو

⭐️ریزش سڪه ای یا ریزشی ڪه موها ڪم شده

⭐️جوش صورت

⭐️شل شدگی پوست صورت

⭐️چال جای جوش

⭐️خط اخم و خط خنده

⭐️چروڪ دور چشم

⭐️چروڪ گوشه چشم

⭐️تیرگی و گودی زیر چشم

⭐️پف زیر چشم

⭐️خشڪی پوست

⭐️چربی پوست

⭐️لڪ و ڪڪ و مڪ

⭐️منافذ باز پوست

⭐️پیری پوست

⭐️پیری پوست دست

⭐️ترڪ پا و دست

⭐️چروڪ دست

⭐️لڪ روی دست

⭐️ناخنهای شڪننده

⭐️جوش بدن

⭐️شل شدگی پوست بدن

⭐️تیرگی بدن

⭐️اگزما

ببین عزیزم خود من اگزما سکه ای دارم روی دوتا ساق پام و با روی پام وبعد روی دوتا دستم که رفتم دکتر پوست چند سال پیش با آمپول مخصوص که روی پاهام زد فقط روی پام  خوب شد بقیه بازم هر سال به مدت چند ماه بازم التهابشون شروع میشد  من رعایت کردم خوب شد از نظر لباس و...ولی برای دستم وقتی فلفل یا گوجه یا تخمه مرغ یا سس یا بادمجون حساسیت زاست خیلی بد التهاب میگیره چند بار امتحان کردم 

الانم که کروناست خیلی باید مراقبش باشی کرم پودر بدترش میکنه متاسفانه من الان برای دوتا دستم کرم بتامتازون استفاده کردم هر روز به مدت چند بار و موقع خواب خیلی عالی جواب داد الان اصرش خیلی خیلی کم شده که اصلا معلوم نیست 

بازم میگم رعایت کردن کنار درمانه همیشه عزیزم اون کرم خیلی خوبه توصیه میکنم 😊☺

کشتی نوح یه آماتور ساخت غرق نشد ولی کشتی تایتانیک یه حرفه ای ساخت غرق شد هیچ وقت نترس فقط باور داشته باش میتونی اون موقعس که خدا همه طوفان ها رو از سر راهت برمیداره

من ی مدت اگزما داشتم روی دستم

ی مدت عنبه زیاد میخوردم خودبخود رفت فهمیدم ویتامین آ فراوونی داره کلا میوه های زرد عالین مثل زردالو و هویج امتحان کن 

البته جون رو صورتت هست فکر کنم کرمشم باید همزمان بزنی

خواهر منم اگزمای دست داره . عطاری بهش گفته کبدت زیادی گرم هست و بهش عرقیجات داده که گرمای کبدش کم شه ...

مشکلی با اگزما ندارم یعنی میتونم کنترلش کنم ، مشکلم التهاب دائمی یه سمت صورتمه ک هیچوقت از بین نمیره 😞