2777
2789

دلم گرفته از اینکه همسرم اولویت‌ش خونوادش هستن تا من وقتی مدام در طول هفته باهاشون تماس میگیره و مدام از حال و روزشون خبر داره و حضوری هم پیگیر اوضاع خواهربرادر اش هست حتی بیشتر از پدرومادرش وقتی هم اونا میان خونمون یا میریم خونشون عملا منو نمیبینه و با وجود اون تو خونوادش حس غریب و دلتنگی بهم دست میده نمیدونم حس حسادتمه یا همسرم توجهش زیاده چون بقیه برادراش اینطوری نیستن و زندگی شخصی خودشونو دارن دیگه حسی به همسرم بخاطر رفتاراش ندارم وچندین بار بی دلیل فقط بخاطر علاقه زیادش به اونا دلمو شکسته حرف زیاده واسه گفتن 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا تو فامیل ما همچی مردایی وجود نداره

همه زن ذلیلن

😁

مادر بزرگم همیشه میگفت ننه ، خوشبختیتو هیچوقت جار نزن!نزار کسی بگه خوشبحالش همین خوشبحالش گند میزنه به زندگیت                                                                                                                                                           

منم دارم این مشکلو به طوری که بدترین دعواهامون سر همین قضیه بوده،ولی دیگه سعی میکنم اهمیت ندم تا بالاخره یه روزی حقایق واسش روشن بشه،چون میبینم اگه باریک بشم این وسط فقط من آسیب میبینم و اونا عین خیالشون هم نیست

خدایا خواهش میکنم به زودی روزای خوب و شاد بیان و پایدار باشن

نه حس حسادت نیست

من درکت میکنم.چون دقیقا شرایط تو رو دارم

خیلی بده

منم ازشوهرم سردشدم

همش بادعواوعصبانیت باهاش برخوردمیکنم

دیگه طاقتم تموم شده

اینقدبدی از خانوادش دیدم

اونم همش سمت اوناست

توجمعشون من ی غریبه ام

منم دارم این مشکلو به طوری که بدترین دعواهامون سر همین قضیه بوده،ولی دیگه سعی میکنم اهمیت ندم تا بال ...

آفرین سیاست یعنی همین 

زمان همه چی رو درست میکنه فقط صبر میخواد همه ما وقتی بخوایم چیزی رو زوری به کسی بفهمونیم اولین کسی که آسیب میبینه خودمونیم

گلومون مونده زیر چاقوی کند روزگار....نه میبره نه ول میکنه!!!!! بیشعوری اگه درد داشت بازم یه عده ای مسکن میخوردن به کارشون ادامه میدادن......... هر چی رو که گفتیم خدا نصیب نکنه فول اچ دی نظاره گرش بودیم!!!

خوب عزیزم خیلیا دیدم که اینجورین 

به این فکر کن بعضیا هستن وقتی ازدواج میکنن همش نگرانن تو ذهنشون اینکه خانوادشون فکر نکنن حالا که ازدواج کردن دیگه فراموششون کرده بیشتر مردا اینجورین 

واسه همین بیشتر بهشون توجه میکنه چون این همه سال زحمتشو کشیدن نمیخواد اونا همچین فکری دربارش کنن 

البته این نظر منه عزیزم شایدم اشتباه کنم 

ولی این وسط شما چیزیو از دست نمیدی مثل همیشه شوهرتو داری ولی باهاش یکم صحبت کن که من هنوز معذبم پیش خانوادت تو کمی تو جمع خانوادت منو همراهی کن که من کمی بتونم به مرور زمان احساس راحتی کنم 

اینجور باهم تعامل و همکاری کنین با ناراحت شدن فقط خودت عذاب میکشی خدایی نکرده عزیزم ❤🌹

کشتی نوح یه آماتور ساخت غرق نشد ولی کشتی تایتانیک یه حرفه ای ساخت غرق شد هیچ وقت نترس فقط باور داشته باش میتونی اون موقعس که خدا همه طوفان ها رو از سر راهت برمیداره
خیلی تحملش سخته اینجوری من ک دیگه نمیتونم

میفهمم ولی چاره.چیه اینکه بخوای بخاطر اونا از زندگیت بگذری سخت تره که

گلومون مونده زیر چاقوی کند روزگار....نه میبره نه ول میکنه!!!!! بیشعوری اگه درد داشت بازم یه عده ای مسکن میخوردن به کارشون ادامه میدادن......... هر چی رو که گفتیم خدا نصیب نکنه فول اچ دی نظاره گرش بودیم!!!